Blacklist: Η τρομακτική ομοιότητα του τελευταίου επεισοδίου με το θρίλερ στην Πάτρα – Πώς το FBI ξεσκεπάζει τις… «Ρούλες»

Blacklist: Η τρομακτική ομοιότητα του τελευταίου επεισοδίου με το θρίλερ στην Πάτρα – Πώς το FBI ξεσκεπάζει τις… «Ρούλες»
Advertisement

Ο κινηματογράφος αφορμάται από τη ζωή ή η ζωή από τον κινηματογράφο;

Μπορεί να έχουν συμβεί πολλάκις και τα δύο αλλά στην περίπτωση του Blacklist, της δημοφιλούς σειράς δράσης του Netflix και της υπόθεσης στην Πάτρα… η σύμπτωση είναι σχεδόν τρομακτική.

Advertisement

Όποιος είδε το τελευταίο επεισόδιο της 9ης σεζόν της σειράς αυτή την εβδομάδα, τότε αμέσως θα παρατήρησε την εκπληκτική ομοιότητά του με την υπόθεση της Πάτρας, στην οποία μέχρι στιγμής η μόνη κατηγορούμενη για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας είναι η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο ο Ρέντ Ρέντινγκτον βρίσκεται αντιμέτωπος με μία πολύ περίεργη υπόθεση καθώς μητέρες παιδιών με χρόνιες παθήσεις εξαφανίζονται μυστηριωδώς.

Ο λόγος εξαφάνισής τους όχι μόνο προκαλεί την απόλυτη ανατροπή στο 14ο επεισόδιο, αλλά έχει και μία τρομακτική ομοιότητα με την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Advertisement

Επειδή όμως spoiler δεν κάνουμε, το μόνο περισσότερο που μπορούμε να πούμε είναι πως οι ερευνητές του FBI ασχολούνται εκτενώς με το σύνδρομο Μινχάουζεν… μία πολύ σπάνια ψυχική διαταραχή, την οποία όμως οι περισσότεροι γνωρίζουμε καθώς και αυτή είχε συνδεθεί με το θρίλερ στην Πάτρα.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς από την 1η σεζόν

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: