Έχασε 40 κιλά, έγινε μια άλλη: Την Μαριάννα του MasterChef, 2 χρόνια μετά δεν θα τη γνώριζε ούτε ο Κοντιζάς

Έχασε 40 κιλά, έγινε μια άλλη: Την Μαριάννα του MasterChef, 2 χρόνια μετά δεν θα τη γνώριζε ούτε ο Κοντιζάς
Advertisement

Η Μαριάννα Πουλμεντή είχε συμμετάσχει στο Μasterchef και είχε καταφέρει να κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών παρά το μικρό της ηλικίας της.

Η 22χρονη σήμερα σεφ δε θυμίζει σε τίποτα την κοπέλα που είχε εμφανιστεί στο διαγωνισμό μαγειρικής…

Advertisement

Απέδωσε και με το παραπάνω η προσπάθεια της 22χρονης σήμερα, πρώην παίκτριας του MasterChef, Μαριάννας Πουλμεντή να χάσει βάρος, η οποία όπως είχε παραδεχτεί προσπαθούσε να απαλλαγεί από τα κιλά για λόγους υγείας.

Έναν χρόνο πριν είχε καταφέρει να χάσει 30 ολόκληρα κιλά, ενώ σήμερα συμπλήρωσε τα 40 και… συνεχίζει.

Όπως η ίδια η Μαριάννα είχε πει σε συνέντευξή της, μπήκε στο ριάλιτι μαγειρικής του Star 106 κιλά, ενώ μέσα σε έναν χρόνο είχε καταφέρει να «ξεφορτωθεί» τα 27 εξ’ αυτών!

Advertisement

«Ήμουν 106 κιλά όταν μπήκα στο MasterChef και τώρα έχω φτάσει στα 79. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν έχω τελειώσει ακόμα την προσπάθειά μου, ο στόχος μου είναι να φτάσω 65 κιλά.

Είναι κάτι που γίνεται σταδιακά, δεν μπορείς να χάσεις τα κιλά μέσα σε μια μέρα. Απλά πρέπει να το πάρεις απόφαση», δήλωνε η Μαριάννα Πουλμεντή έναν χρόνο πριν στην εκπομπή «Pop Up».

«Όταν ξεκίνησα τη διατροφή, για ένα μήνα δεν έχασα ούτε γραμμάριο, παρότι έτρωγα μόνο κρέας και σαλάτα. Δεν έχασα κιλά για να είμαι πιο ωραία στην τηλεόραση, είχα ένα πρόβλημα υγείας», κατέληξε.

Advertisement

Σήμερα, η αλλαγή της είναι κάτι περισσότερο από εvτυπωσιακή, με την ίδια να απολαμβάνει τη νέα της εικόνα και με το παραπάνω – όπως άλλωστε προδίδουν και οι φωτογραφίες που μοιράζεται με το κοινό.

Δείτε την τεράστια αλλαγή της στις φωτογραφίες που ακολουθούν

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: