Ο Λάκης Γαβαλάς αποδείχτηκε περισσότερο άντρας από πολλούς άλλους άντρες

Ο Λάκης Γαβαλάς αποδείχτηκε περισσότερο άντρας από πολλούς άλλους άντρες
Advertisement

Κι ενώ πέρυσι είχε ξεκινήσει ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός για τη βίλα που διέθετε ο Λάκης Γαβαλάς στη Μύκονο, ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε «έξω από τα δόντια» στον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ξεκίνησε με τιμή πρώτης προσφοράς στα 1.582.000 ευρώ και ολοκληρώθηκε με τιμή κατακύρωσης στα 1.910.000 ευρώ.

Advertisement

Η κατασχεμένη ιδιοκτησία του γνωστού σχεδιαστή βρίσκεται στην περιοχή Φτελιά της Μύκονου και αποτελείται από κτήμα 4.804 τ.μ. με πισίνα με επιφάνεια 120 τ.μ.

Ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΪ είχε αναφέρει: «Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πάω στην Πάρο, πάω στα Κουφονήσια, στη Σίκινο, στη Φολέγανδρο, δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Έχω φίλους παντού, γιατί μόνο εκεί μπορώ να πάω, όπου με καλούν και μου πληρώνουν γιατί δεν έχω χρήματα. Αλλά εγώ δεν πουλάω φτώχια, πουλάω λάμψη, αυτό ξέρω να πουλάω καλά».

Advertisement

Την περίοδο εκείνη η Έλενα Ακρίτα προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση, όπου μεταξύ άλλων έγραφε τους λόγους για τους οποίους εκτιμά τον σχεδιαστή. Η ίδια μεταξύ άλλων είχε αναφέρει: «Κάποια στιγμή χρεωκόπησε. Όχι γιατί έκανε λαμογιές. Όχι γιατί ξέπλενε μαύρο χρήμα.

Χρεωκόπησε γιατί ακόμα και οι πιο οξυδερκείς επιχειρηματίες όπως ο ίδιος δεν μπόρεσαν να διασωθούν από τη δίνη της οικονομικής κρίσης. Χρεωκόπησε αλλά δεν κρύφτηκε σαν το ποντίκι.

Χρεωκόπησε αλλά δεν το ‘σκασε νύχτα από τη χώρα. Χρεωκόπησε αλλά δεν πήγε στα παρίσια και τα μαϊάμια να περνάει ζωή χαρισάμενη εις υγείαν των κοροΐδων.

Ο Λάκης Γαβαλάς χρεωκόπησε και πήγε φυλακή. Έμεινε μέσα δεκαπέντε μήνες εξαιρετικά επίπονους για ένα εκκεντρικό άτομο όπως εκείνος. Τουλάχιστον τον πρώτο καιρό.

Advertisement

Γιατί μετά τους κέρδισε όλους: φύλακες, προσωπικό, κρατούμενους, όλους – μέχρι και οι Πυρήνες της Φωτιάς τού χάρισαν ένα δερμάτινο ντοσιέ, αμέ;

Κανένας Έλληνας δεν γνωρίζει την μόδα όπως ο Λάκης Γαβαλάς. Από το απέναντι πεζοδρόμιο να σε δει, την διακρίνει τη μαϊμού που σκαρφαλώνει επάνω σου. Δεν τον ξεγελάς με τίποτα.

Ο άνθρωπος αυτός αγαπάει τη μόδα, αναπνέει τη μόδα, γνωρίζει τη μόδα σαν την ανάποδη της παλάμης του (…)Γράφω λοιπόν σήμερα για έναν άνθρωπο που αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια την οικονομική του τραγωδία».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: