Παγώvει το αiμα: Η φωτογραφία μυστήριο στον τάφο της σπιτονοικυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη

Advertisement

Σε ένα θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η υπόθεση της Πάτρας, με τις αρχές να ερευνούν τα αίτια που οδήγησαν την 69χρονη σπιτονοικοκυρά στο θάνατο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το pelop.gr, η 69χρονη είχε εκφράσει την επιθυμία να αποτεφρωθεί και φαίνεται να είχε αφήσει χρήματα στα πρόσωπα που διαχειρίζονταν τα οικονομικά της.

Advertisement

Ωστόσο, από την άλλη πλευρά ο Δήμος Πατρέων πιστοποιεί ότι από την στιγμή που στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο υπάρχει σταυρός με όνομα, έγινε ταφή.

Σπιτονοικοκυρά: Οι φήμες γύρω από την πώληση ακινήτου ύψους 250.000 ευρώ

Eπιπλέον, σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα του pelop.gr, η ηλικιωμένη φέρεται να ήταν εύπορη, κάτοχος ακινήτων, όπως και τραπεζικού λογαριασμού ύψους περίπου 300.000 ευρώ.

Λίγους μήνες, ωστόσο, πριν από τον θάνατό της, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Πελοπόννησος», φαίνεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, ως πληρεξούσιός της, είχε προβεί για λογαριασμό της σε μια αγοραπωλησία ακινήτου, ύψους 250.000 ευρώ.

Advertisement

Η γυναίκα ήταν καθηγήτρια και ζούσε στην Αθήνα. Αποφάσισε να επιστρέψει στο πατρικό της στην Πάτρα για τα τελευταία χρόνια της ζωής της. Λόγω της κατάστασής της, η ίδια  έκανε συχνά παραγγελίες φαγητού.

Ο Μάνος πήγαινε συχνά στο σπίτι όταν εργαζόταν ως διανομέας, προφανώς είχε κάνει συζητήσεις με τη γυναίκα και έτσι η 69χρονη δέχθηκε να μείνει η οικογένεια στο σπίτι της δωρεάν με «αντάλλαγμα» να την προσέχει η Ρούλα.

Το ζευγάρι με τα παιδιά έμεναν στο ισόγειο, ενώ στον 2ο έμενε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Κάποια στιγμή υπήρχαν διαφωνίες με τη γυναίκα και εκείνη αποφάσισε να τους ζητήσει ενοίκιο 200 ευρώ.

Η φωτογραφία άνδρα στον τάφο της σπιτονοικοκυράς

Η Εισαγγελία Πατρών εξετάζει πλέον τον θάνατο της γυναίκας θέλοντας να ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί. Σε φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από το νεκροταφείο, βλέπουμε έναν ξύλινο παλιό σταυρό.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση και συζητήθηκε έντονα στα μέσα ενημέρωσης είναι πως μέχρι και πρόσφατα υπήρχε μία φωτογραφία ενός άνδρα, στη βάση του σταυρού, ωστόσο εδώ και λίγες ημέρες κάποιος φέρεται να την απομάκρυνε.

Advertisement

Υπάλληλος του γραφείου τελετών που ανέλαβε την κηδεία της γυναίκας, δηλώνει: «Ο τάφος είναι στο Α’ νεκροταφείο της Πάτρας. Εάν έχει ταφεί η γυναίκα αποδεικνύεται από τις ληξιαρχικές πράξεις.

Ο τάφος έχει πληρωθεί για τρία χρόνια από τον Μάνο Δασκαλάκη και έχει υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι μετά την τριετία θα παραλάβει τα οστά της θανούσης».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: