Πάτρα -Μακάβρια αποκάλυψη: Το τάμπλετ της Τζωρτζίνας «χτυπούσε» την ώρα της κηδείας – Η συσκευή θάφτηκε

Advertisement

Μαρτυρία για την ηλεκτρονική συσκευή που θάφτηκε μαζί με τη σορό της ανήλικης Τζωρτζίνας, μετέφερε ο απόστρατος αξιωματικός της αστυνομίας, Χρήστος Ρουγκάλας, αφήνοντας παράλληλα αιχμές και για τον πατέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα.

«Η αίτηση διαζυγίου που κατατέθηκε νομίζω δεν θα χρειαστεί, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης θα βρίσκονται σε διαφορετικά σωφρονιστικά καταστήματα, όπως θα φανεί εμπλοκή και της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, το λέω και ας μου κάνουν πάλι μήνυση, αυτή είναι η εκτίμηση μου», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Advertisement

Ο κ. Ρουγκάλας αποκάλυψε ακόμη πως άτομο που παρέστη στην κηδεία της 9χρονης Τζωρτζίνας του είπε πως το τάμπλετ του παιδιού λάμβανε ειδοποιήσεις την ώρα της εξοδίου ακολουθίας και της ταφής της.

«Το τάμπλετ όπως έμαθα από άνθρωπο που παρέστη στην εξόδιο ακολουθία χτυπούσε εκείνη την ώρα, ήταν εν λειτουργία και έρχονταν κάποια μηνύματα δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν», σημείωσε.

Σε ότι αφορά την σπιτονοικοκυρά, ο κ. Ρουγκάλας ανέφερε ότι «τα ξαδέλφια της μακαρίτισσας δεν είχαν πληροφορηθεί για τον θάνατο της. Δεν ξέρω αν η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη «είχε την καλοσύνη» να τους ενημερώσει. Δεν είχαν και επικοινωνία τακτική και το έμαθαν από τις ειδήσεις».

Advertisement

«Ο μοναδικός που την επισκεπτόταν ήταν ένας γείτονας, στον οποίο είχε εκμυστηρευθεί ότι φοβόταν πως θα της κάνουν κακό και δεν ήθελε να παίρνει από αυτούς ούτε ένα πιάτο φαγητό», είπε.

«Πρέπει οι συνάδελφοι να δουν την κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού της σπιτονοικοκυράς η οποία είχε κάνει πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη για να πηγαίνει να εισπράττει την σύνταξη την δική της και του συζύγου της», είπε ο κ. Ρουγκάλας, προσθέτοντας «μου λένε το στούντιο του Μάνου Δασκαλάκη στον 2ο όροφο είναι από τα καλύτερα εξοπλισμένα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει από έναν οδηγό φορτηγού με μισθό 1000 ευρώ».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: