Ο Θανάσης Κατερινόπουλος «στρίμωξε» τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, έβαλε τα κλάματα και κατέρρευσε on air [βίντεο]

Advertisement

Λίγες ώρες μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η μητέρα της 33χρονης μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Όχι καθόλου δεν το περίμενα δεν το έβαζα στο μυαλό μου», είπε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου που οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Advertisement

Ερωτηθείσα η κ. Ελένη για την κεταμίνη που βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, δήλωσε: «Η Ρούλα όταν το πρώτο άκουσε πήγε να ψάξει την ουσία. Είναι κάποιο ιατρικό λάθος η χορήγηση της ουσίας που σκότωσε την Τζωρτζίνα».

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε ότι η κόρη της «μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της αλλά ποτέ στα παιδιά. Τα αγαπούσε, ήταν πρότυπο μητέρας.

Της Μαλένας της είχε μεγάλη αδυναμία. Όταν ήρθε η Ίριδα ήταν Θείο δώρο για τη Ρούλα. Η Τζωρτζίνα ήταν όλος της εαυτός».

Advertisement

Ερωτηθείσα για τη στάση που κρατούν οι γονείς του Μάνου Δασκαλάκη, δήλωσε: «Πιστεύω ότι είναι γραμμή του δικηγόρου τους να μη μιλάνε. Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί έχουν αυτή τη στάση. Τη στάση του κ. Δασκαλάκη δεν μπορώ να τη κρίνω εγώ».

«Της έλεγε στο τηλέφωνο ότι τα κάνω όλα ψέματα και πίσω σου θα είμαι εγώ. Τον αγαπάει παθολογικά. Το παιδί μου είναι στις φυλακές ο κύριος Δασκαλάκης είναι έξω», πρόσθεσε ακόμη.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: