«Έχω να λουστώ 6 χρόνια»: Του έπεφταν τα μαλλιά, βρήκε το κόλπο που τον έσωσε και πλέον δεν χάνει τρίχα

«Έχω να λουστώ 6 χρόνια»: Του έπεφταν τα μαλλιά, βρήκε το κόλπο που τον έσωσε και πλέον δεν χάνει τρίχα
Advertisement

Η τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες και προσπαθούν να βρουν λύσεις για να μην χάνουν τα μαλλιά τους.

Έτσι και ένας άντρας, όταν άρχισε να χάνει τρίχες, αποφάσισε να μην ξανά λούσει τα μαλλιά του και να μην χρησιμοποιήσει ξανά προϊόντα για τα μαλλιά.

Advertisement

Συνεπώς, μετά από έξι χρόνια που σταμάτησε να χρησιμοποιεί σαμπουάν και κοντίσιονερ, διαβεβαίωσε ότι σταμάτησε την τριχόπτωσή του.

Ο Nick Coetzee ήταν φοιτητής όταν άρχισε να βιώνει αυτό που φοβούνται οι άντρες, αλλά και γυναίκες, την απώλεια των μαλλιών τους, με την κατάστασή του να επιδεινώνεται όλο και περισσότερο, καθώς κάθε μέρα έχανε αρκετές τρίχες.

Η περίεργη λύση που προτείνει ένας άντρας για να σταματήσει η τριχόπτωση

Μάλιστα, έφτασε σε σημείο να παίρνει μαζί του στη σχολή ένα επιπλέον πουκάμισο ή μπλουζάκι, διότι τα ρούχα γέμιζαν με τρίχες, όπως υπογράμμισε σε ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok, μιλώντας για το πρόβλημά του.

Advertisement

Στην προσπάθειά του να βρει μια λύση, σκέφτηκε ότι η τριχόπτωσή του ίσως να επιδεινώθηκε από τις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούσε κατά το λούσιμο, με αποτέλεσμα να σταματήσει να λούζει τα μαλλιά του.

«Τα μαλλιά μου έγιναν πιο υγιή», επεσήμανε ο Nick, έξι χρόνια μετά από την τελευταία φορά που λούστηκε, θεωρώντας ότι όλα αυτά τα προϊόντα μαλλιών που κυκλοφορούν είναι μια απάτη.

«Μπορεί να πιστεύετε ότι αν σταματήσετε να πλένετε τα μαλλιά σας θα είναι λιπαρά. Αυτό συμβαίνει για περίπου δύο ή τρεις εβδομάδες.

Advertisement

Αλλά μετά από αυτό επανέρχονται τα φυσικά σας έλαια, τα έχετε «καθαρίσει» απ΄ όλες τις σκληρές χημικές ουσίες και τότε τα μαλλιά σας μπορούν να είναι εξαιρετικά υγιή, χωρίς να χρειάζεται να τα λούζετε πια», καταλήγει ο νεαρός άντρας.

@_nickcoetzee Haven’t washed it in years ✋🏼 #nopoomethod #hairloss #hair #hairtok #fyp ♬ Paris – Else

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: