Σία Βοσκανίδου: «Είμαι πολύ όμορφη, δεν μπορώ να κάνω σοβαρή σχέση με άντρα»

Advertisement

Η Σία Βοσκανίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast @Star” για την πορεία της, μετά τη συμμετοχή της στο Bachelor, το τραγούδι και τη συμπεριφορά των συντρόφων της, σε εκείνη, ενώ απάντησε ποιον θα διάλεγε ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Για το τραγούδι, το μοντέλο υπογράμμισε «πάντα μου άρεσε, αλλά επαγγελματικά μετά το Bachelor, αφού είχα βγάλει το “Δεν γίνεται”, που το είχα γράψει μέσα στη βίλα. Και μετά μου έγινε η πρόταση να τραγουδήσω σε ένα κέντρο και έτσι συνεχίζω την πορεία μου».

Advertisement

Ερωτηθείσα εάν θα πήγαινε σε μουσικό talent show, η Σία Βοσκανίδου απάντησε «θα πήγαινα σε σόου μουσικής τύπου “Fame Story”, που είναι ριάλιτι», ενώ αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πρόταση για την τηλεόραση κι ότι έγινε μετά το Bachelor, αλλά δεν τα πολυβρήκανε.

Όσον αφορά την πορεία της ως μοντέλο, επεσήμανε «δεν μπορείς να ζεις στην Ελλάδα από το μόντελινγκ, πρέπει να το κάνεις σαν χόμπι».

Η Σία Βοσκανίδου θα ταίριαζε περισσότερο με τον Αλέξη Παππά, παρά με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Advertisement

Σχετικά με το ποιον θα διάλεγε ανάμεσα τον Αλέξη Παππά και τον Παναγιώτη Βασιλάκο, η Σία Βοσκανίδου απάντησε «εμφανισιακά εννοείται ότι ο Παναγιώτης είναι κούκλος, είναι για Χόλιγουντ, αλλά νομίζω ότι θα ταίριαζα περισσότερο με Αλέξη Παππά».

Η σχέση της Σίας Βοσκανίδου με τους άνδρες

Τέλος, για τη σχέση της με τους άνδρες, κατέληξε «όταν είσαι μία πολύ ωραία γυναίκα είναι δύσκολο να κάνεις σχέση, γιατί πολλοί άντρες έχουν ανασφάλειες, σαν να σε φοβούνται. Και εμένα μου το έχουν βγάλει αυτό πολλοί άνδρες, όχι λίγοι».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: