Μετά της πλαστικές έγινε μια άλλη: Η Σερτάμπ 19 χρόνια μετά δε θυμίζει σε τίποτα τη νικήτρια της Eurovision

Μετά της πλαστικές έγινε μια άλλη: Η Σερτάμπ 19 χρόνια μετά δε θυμίζει σε τίποτα τη νικήτρια της Eurovision
Advertisement

Εντελώς διαφορετική σε σχέση με το 2003, όπου και κέρδισε την Eurovision είναι σήμερα η Τουρκάλα τραγουδίστρια, Σερτάμπ Ερενέρ.

Ερμηνεύοντας το τραγούδι, «Εvery Way That I Can» και λικνίζοντας το καλλίγραμμο κορμί της, η τραγουδίστρια από την Τουρκία, έκλεψε αμέσως την προσοχή, αλλά και την θετική ψήφο του κοινού, κερδίζοντας την μεγάλη πρωτιά για εκείνη τη χρονιά στη Eurovision.

Δεκαεννιά χρόνια μετά τη νίκη της Τουρκίας στον διαγωνισμό της Eurovision και η Σερτάμπ έχει αλλάξει ριζικά την εξωτερική της εμφάνιση.

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, η 57χρονη Σερτάμπ δεν θυμίζει σε τίποτα την παρουσία που ξεσήκωσε το κοινό, αφού έχει κάνει αρκετές αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της.

Αναφορικά με την καριέρα της, δεν απολαμβάνει πλέον την ίδια δόξα, ωστόσο δεν εγκαταλείπει ποτέ τη μεγάλη της αγάπη, δηλαδή τη μουσική και με κάθε ευκαιρία συμμετέχει σε συναυλίες σε διάφορες περιοχές της Τουρκίας.

Δείτε πώς είναι σήμερα:

Πηγή

 

 

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: