Γονείς την πληρώνουν μέχρι 10.000 δολάρια για να βρει όνομα στο παιδί τους: «Είναι απλώς τελειομανείς»

Η Τέιλορ Χάμφρεϊ είναι «επαγγελματίας» στο να επιλέγει ονόματα για μωρά και πέρυσι έβγαλε 150.000 δολάρια για τις υπηρεσίες της

Γονείς την πληρώνουν μέχρι 10.000 δολάρια για να βρει όνομα στο παιδί τους: «Είναι απλώς τελειομανείς»
Advertisement

Γονείς που περιμένουν παιδί πληρώνουν πάνω από 1.500 δολάρια σε μια «επαγγελματία» για να επιλέξει το τέλειο όνομα για το μωρό τους.

Η Τέιλορ Χάμφρεϊ βοήθησε να βρεθεί όνομα για περισσότερα από 100 μωρά το 2020, καταφέρνοντας να βγάλει πάνω από 150.000 δολάρια από τους γονείς τους.

Advertisement

Κάποιοι πανικόβλητοι δε γονείς τής προσφέρουν μέχρι και 10.000 δολάρια ώστε να τους βοηθήσει να επιλέξουν το κατάλληλο όνομα για το παιδί τους.

«Αν κοιτάξετε τα πιο δημοφιλή ονόματα μωρών, είναι ενδεικτικό σημάδι των αξιών και των φιλοδοξιών μας», είπε στο The New Yorker, που δημοσίευσε ένα εκτενές άρθρο για εκείνη.

Η 33χρονη επιχειρηματίας από τη Νέα Υόρκη, που η ίδια δεν έχει ακόμη παιδιά, χαρακτηρίζει τον εαυτό της «παθιασμένη συγγραφέα και αφηγήτρια, με ικανότητες στο μάρκετινγκ και τα social media».

Απόφοιτη του New York University, έχει εργαστεί στο παρελθόν ως προξενήτρα, διοργανώτρια φιλανθρωπικών εκδηλώσεων αλλά και γάμων.

Advertisement

Σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn, είναι επίσης «επαγγελματίας του ρέικι» και «έχει γράψει δύο σενάρια μεγάλου μήκους και μια τηλεοπτική σειρά που εξερευνούν τη θρησκεία, την επιστήμη και την άνευ όρων αγάπη».

Ωστόσο παραδέχεται ότι είχε πάντα μανία με τα ονόματα μωρών και τελικά βρήκε την αληθινή της κλίση, όταν ίδρυσε την επιχείρηση «What’s In a Baby Name», το 2015.

Ανάλογα με το πόσα πληρώνουν οι μελλοντικοί γονείς, οι υπηρεσίες της «κυμαίνονται από ένα τηλεφώνημα και μια ειδική λίστα ονομάτων έως μια γενεαλογική έρευνα» με στόχο να ανακαλυφθούν παλιά οικογενειακά ονόματα, όπως αναφέρει το The New Yorker.

Advertisement

Πρόσφατα επέλεξε το όνομα Parks για ένα ζευγάρι, που έδωσε του πρώτο του φιλί σε μια πόλη, που ονομάζεται Parker.

Σε άλλη περίπτωση, συμβούλευσε μια αγχωμένη μητέρα που σκεφτόταν να αλλάξει το όνομα της μικρής κόρης της – Isla – επειδή το πρόφεραν όλοι λάθος. Ουσιαστικά πληρώθηκε για να πει τελικά στη μαμά να επιμείνει στο συγκεκριμένο όνομα.

Η Τέιλορ Χάμφρεϊ έχει επίσης ένα δημοφιλή λογαριασμό στο TikTok, όπου προσφέρει δωρεάν συμβουλές. Όπως εξηγεί, συχνά την προσεγγίζουν γονείς που κάνουν το τρίτο ή το τέταρτο παιδί τους και προφανώς έχουν ξεμείνει από ονόματα.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο, βοήθησε μια μαμά που περίμενε το τρίτο μωρό της και χρειαζόταν ένα όνομα, που να ταιριάζει με εκείνα των δύο μεγαλύτερων γιων της- Emmet και Miller. Οι τοπ επιλογές της ήταν Grady, Wilson, Waylon και Fletcher.

Advertisement

Παρά τις αντιδράσεις, η Τέιλορ Χάμφρεϊ επιμένει ότι οι γονείς που την πληρώνουν είναι απλώς αγχωμένοι και τελειομανείς. Και αν τελικά δεν συμφωνήσουν με τις προτάσεις της, συχνά επιλέγουν το όνομα ως μεσαίο.

«Μερικές φορές βλέπεις ένα όνομα σαν το Brave στη λίστα μου και σκέφτεσαι, «Δεν πρόκειται να πω το παιδί μου Brave»», λέει η ίδια. Αλλά ίσως αξίζει να εξετάσεις την ιδέα για μεσαίο όνομα».

Πηγη

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: