Σπύρος Μπιμπίλας υπέρ Σεφερλή: «Αυτοί που δυσανασχετούν με το «Super Mammy» να αλλάξουν κανάλι»

Σπύρος Μπιμπίλας υπέρ Σεφερλή: «Αυτοί που δυσανασχετούν με το «Super Mammy» να αλλάξουν κανάλι»
Advertisement

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στους δημοσιογράφους για τις έντονες αντιδράσεις και την αρνητική κριτική που έχει προκαλέσει η σειρά που πρωταγωνιστεί ο Μάρκος Σεφερλής, “Super Mammy” και έχει κάνει guest εμφανίσεις ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θεωρεί ανήθικη την επίθεση που δέχεται ο Μάρκος Σεφερλής

Όπως υπογράμμισε «αυτοί που δυσανασχετούν με τη σειρά ή με κάθε είδους σειρά, όπως δυσανασχετώ κι εγώ με διάφορα reality και εκπομπές βόθρου, όπως τις λέω, αλλάζω κανάλι. Δεν το βλέπω αυτό που δεν μου αρέσει.

Advertisement

Το να χυδαιολογείς εις βάρος ενός ανθρώπου, που τόσα χρόνια προσφέρει θέατρο σε πάρα πολύ κόσμο, πληρώνει, ξοδεύει πάρα πολλά λεφτά γι’ αυτό που κάνει και είναι και δουλευταράς, το θεωρώ λίγο ανήθικο».

Η άποψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τη σάτιρα

Και συμπληρώνει ο Σπύρος Μπιμπίλας «αυτό το ανεκδοτάκι το έχει πει ο Λαζόπουλος, το έχουν πει οι ΑΜΑΝ και το έχω ακούσει στα 65 μου χρόνια άπειρες φορές.

Αν είναι τα ανέκδοτα να ενοχλούν τόσο πολύ τους ανθρώπους, επειδή αναπαράγονται, πρέπει λίγο να ξανακοιταχτούμε όλοι στους καθρέφτες μας.

Advertisement

Ή θα πρέπει να σταματήσει η σάτιρα τελείως, διότι όπως λέω κάποιοι ενοχλούνται από κάτι. Εάν όλοι ενοχλούνται από κάτι, η σάτιρα δεν θα υπάρχει πια.

Αυτό θέλουμε από τη ζωή μας, να μην υπάρχει σάτιρα για τίποτα;».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: