«Ήταν εφιάλτης…»: Η άγνωστη κόντρα της Στάη με τον Ευαγγελάτο και η συνεργασία που διαλύθηκε σε ένα μήνα

Advertisement

Η κόντρα του Νίκου Ευαγγελάτου με την Έλλη Στάη, αλλά και το… πεπρωμένο τους να μην μπορούν να συνυπάρξουν σε μια τηλεοπτική στέγη κρατάει πάνω από 20 χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν πριν από πολλά χρόνια, όταν ο Νίκος Ευαγγελάτος άρχιζε την τηλεοπτική του καριέρα στον ΣΚΑΪ. Ο δημοσιογράφος είχε πάρει τη θέση της Έλλης Στάη, όταν είχε παραιτηθεί.

Advertisement

Να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος είχε κοπεί στα δοκιμαστικά, αφού θεωρήθηκε ότι δεν κάνει για τηλεόραση.

Στη συνέχεια και καθώς τα χρόνια περνούσαν, οι δυο τους άρχισαν να αναπτύσσουν μια σχέση… μίσους.

Κάποια στιγμή ο Ευαγγελάτος έκανε τα πάντα για να τη… διώξει από τον ΑΝΤ1, οι δυο τους συνεργάστηκαν με απόλυτη… αποτυχία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ενώ όταν το ζεύγος Στεφανίδου-Ευαγγελάτος αποχώρησε από το πρώην Epsilon προσλήφθηκε η Έλλη Στάη στο Open, για να παραιτηθεί λίγο μετά.

Advertisement

Έλλη Στάη: «Η συνεργασία μου με τον Ευαγγελάτο ήταν εφιάλτης»

Η συνεργασία της Έλλης Στάη με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το Σεπτέμβριο του 2006 κράτησε μόλις ένα μήνα. Οι καυγάδες μεταξύ τους ήταν ομηρικοί και η Έλλη Στάη αποχώρησε.

Χρόνια μετά, η έμπειρη παρουσιάστρια μίλησε για τη συνεργασία που είχε με τον Νίκο Ευαγγελάτο στον Θέμο Αναστασιάδη και την εκπομπή «Όλα Μπάχαλο».

«Το αγόρι μου κάποτε! Τι μήνας! Κράτησε μόνο έναν μήνα η συνεργασία μας, αλλά τι μήνας. Εφιάλτης! Ήταν εφιάλτης νομίζω και για εκείνον», είχε δηλώσει η παρουσιάστρια.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: