«Είναι τομάρι ακατέργαστο»: Η παίκτρια του The Wall που έκανε σχέση με τον Μικρούτσικο και τον «διέλυσε»

«Είναι τομάρι ακατέργαστο»: Η παίκτρια του The Wall που έκανε σχέση με τον Μικρούτσικο και τον «διέλυσε»
Advertisement

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει ζήσει μία κινηματογραφική ζωή, με τον ίδιο μεταξύ άλλων να έχει σημειώσει «θυελλώδεις» σχέσεις με αρκετές γυναίκες, που τον έχουν σημαδέψει.

Δύο από τις πιο γνωστές σχέσεις που είχε ο παρουσιαστής, ήταν αυτή με την τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου και με την παρουσιάστρια, Δήμητρα Ρουμπέση.

Advertisement

Ως τελευταίο του ειδύλλιο καταχωρήθηκε αυτό με τη Σίσσυ Γιαννακοπούλου, παίκτρια του reality «The Wall», η οποία πήρε τη θέση της Δήμητρας Ρουμπέση.

Ωστόσο, και αυτή η σχέση ολοκληρώθηκε με πάταγο και εξώδικα ανάμεσα στον Αντρέα Μικρούτσικο και τον πρώην σύζυγο της Γιαννακοπούλου, Κώστα Ιωάννου.

Η Σίσσυ Γιαννακοπούλου έφτασε μάλιστα στο σημείο να χαρακτηρίσει ζωντανά τον Μικρούτσικο «τομάρι ακατέργαστο».

Advertisement

Σίσσυ Γιαννακοπούλου: «Ο Αντρέας είναι τομάρι, είναι σε όλα του Μικρούτσικος»

Στο παρελθόν, μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» η Σίσσυ Γιαννακοπούλου, πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Wall», είχε κάνει δηλώσεις, στέλνοντας έκδηλα τα πυρά της στον Αντρέα Μικρούτσικο.

Η πρώην συνεργάτιδα του Αντρέα Μικρούτσικου είχε αντιδράσει έντονα μπροστά στην κάμερα, όταν ρωτήθηκε για το εξώδικο που έχει σταλεί εις βάρος του πρώην άνδρα της. «Ο Αντρέας είναι τομάρι ακατέργαστο. Έτσι έλεγε ο πατέρας μου τους αχάριστους».

«Στη ζωή μου έχω δουλέψει, δεν έχω φάει τα λεφτά του μπαμπά μου. Είμαι θυμωμένη με τον Στέργιο. Ο πατέρας του μας κατηγορεί για κατάχρηση 400.000 ευρώ. Βρείτε το σπιτονοικοκύρη του Στέργιου και ρωτήστε τον ποιος του πλήρωνε τα νοίκια. Εμείς τα πληρώναμε».

Advertisement

Στην ερώτηση για την αγωγή κατά του πρώην συζύγου της, η Σίσσυ είχε πει: «Με μεγάλη χαρά θα απαντήσω στα εξώδικα. Θα δεχτώ την αγωγή, γιατί χρειάζομαι χαρτί υγείας. Εγώ το στόμα μου δεν το βουλώνω. Ο Αντρέας είναι σε όλα του Μικρούτσικος».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: