Ηλίας Ψινάκης: «Δεν είχα καλή σχέση με τον πατέρα μου, για εμένα ήθελε άλλο, μία μέρα με αποκλήρωσε 2 φορές»

Advertisement

Σε μια προσωπική εξομολόγηση για τη σχέση με τον πατέρα του προχώρησε ο Ηλίας Ψινάκης, μέσα από την εκπομπή του «Στο Γηροκομείο με τον Ηλία Ψινάκη».

Ο πρώην μάνατζερ και δήμαρχος Μαραθώνα αποκάλυψε ότι με τη μητέρα του η επαφή ήταν συγκριτικά καλύτερη από αυτή με τον πατέρα του.

Advertisement

Οι δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη για τη σχέση με τον πατέρα του

«Δεν είχα καλή σχέση. Ο πατέρας μου ήταν ένας πάρα πολύ άξιος άνθρωπος. Είχε την ΗΛΚΑ. Είχε εφεύρει τους αναφλεκτήρες των μπαζούκας. Κακό κάρμα βέβαια αλλά πάρα πολλά λεφτά.

Γεννήθηκα σε ένα περιβάλλον με πολύ μορφωμένους από την πλευρά της μαμάς μου και πολύ πλούσιους από την πλευρά του μπαμπά μου και τους έβλεπα όλους αυτούς χάλια.

Για μένα άλλο ήθελε ο μπαμπάς μου άλλο η μαμά μου. Μια φορά με αποκλήρωσε μία μέρα δυο φορές και του λέω μπαμπά δε γίνεται αυτό το πράγμα. Μου έλεγε “να κουρευτείς αλλιώς τη Μερσεντές στον κύριο Γιάννη”.

Advertisement

Μια μέρα τα μάζεψα, πάω στο γραφείο στον Πειραιά να το δώσω στον κύριο Γιάννη, δεν φρενάρει στα πλακάκια η Μερσεντές, μπαίνει η τζαμαρία όλη και σκάει στο καπό αλλιώς δεν θα σας μίλαγα και λέω “πες στον πούστη τη Μερσεντές την έδωσα και να μην με ξαναπάρει τηλέφωνο”.

Ο πατέρας μου μού έλεγε “μην δέχεσαι συμβουλές. Θα τους λες δώσε μου 10.000 δολάρια”. Μια μέρα είπε να μου δώσει μια συμβουλή και του λέω “δώσε μου 10.000 δολάρια” και κόβει ένα τσεκ και μου το δίνει».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: