29χρονος έβαλε την τραυματισμένη γιαγιά του στον καταψύκτη και την άφησε να πεθάνει

Η γυναίκα ήταν κρυμμένη εκεί για μήνες

Advertisement

Άνδρας από τη Τζόρτζια των ΗΠΑ συνελήφθη και ομολόγησε πως έβαλε την τραυματισμένη γιαγιά του σε καταψύκτη, αφήνοντάς τη εκεί να πεθάνει, σύμφωνα με τις Αρχές.

Στον 29χρονο Ρόμπερτ Κιθ Τίντσερ ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία, βιαιοπραγία, απόκρυψη θανάτου, ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση το αστυνομικό τμήμα της κομητείας Φλόιντ.

Advertisement

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η 82χρονη έπεσε και χτύπησε. Ο νεαρός, φοβούμενος πως θα συλληφθεί, αντί να φωνάξει τις πρώτες βοήθειες, την έβαλε σε σακούλα και την έχωσε στον καταψύκτη.

Όπως προκύπτει από την αναφορά της αστυνομίας για το περιστατικό, η γυναίκα ήταν ζωντανή.

«Ο Τίντσερ περιέγραψε πως η 82χρονη κουνιόταν και ανέπνεε καθώς την κλείδωνε στον καταψύκτη» σημειώνει η Μπρίτανι Γουέρνερ, αστυνομικός της κομητείας.

Advertisement

«Από αυτό που έχουμε διαπιστώσει, την ώρα εκείνη πίστευε πως ανέπνεε ακόμα και έκανε κάποιες κινήσεις ενώ την έβαζε στον καταψύκτη» πρόσθεσε η Γουέρνερ σε τοπικό δίκτυο, συμπληρώνοντας πως ο κατηγορούμενος έκανε «λεπτομερή περιγραφή» του συμβάντος.

Ο καταψύκτης παρέμεινε στην κατοικία μέχρι τον Μάρτιο του 2022, όταν «μεταφέρθηκε σε άλλη περιοχή της κομητείας Φλόιντ». Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο 29χρονος σκόπευε να αποκρύψει το θάνατο της γιαγιάς του.

Τα ίχνη της γυναίκας εντοπίστηκαν μετά από ανησυχία συγγενούς της που την έψαχνε. Η αστυνομία, μάλιστα, έμαθε για το έγκλημα μετά από επικοινωνία με τον Τίντσερ ο οποίος τους είπε πως δεν κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και τις αρχές φοβούμενος για σύλληψή του λόγω εκκρεμούς εντάλματος.

Advertisement

Σύμφωνα με την αστυνομία, τον Ιούλιο του 2018, είχε επιχειρήσει να προσλάβει πληρωμένο δολοφόνο μέσω Messenger για να σκοτώσει τη σύζυγό του. Καταδικάστηκε τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, όμως δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Ο 29χρονος εξέφρασε την αγάπη του για τη γιαγιά του μιλώντας στους αστυνομικούς. «Είπε πως ήταν το μόνο μέλος της οικογένειάς του που του έδωσε την αγάπη και την προσοχή που είχε ανάγκη» πρόσθεσε η Γουέρνερ.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: