«Κράτησε 10 μήνες» – Ο κύκλος ζωής που έκλεισε χθες για την Δέσποινα Βανδή και το αντίο

«Κράτησε 10 μήνες» – Ο κύκλος ζωής που έκλεισε χθες για την Δέσποινα Βανδή και το αντίο
Advertisement

Ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της Δέσποινας Βανδή έκλεισε το βράδυ της Κυριακής 17 Απριλίου.

Όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις της στο Notes live στην Κύπρο, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου έπειτα από 10 ολόκληρους μήνες.

Advertisement

Στην τελευταία της μάλιστα εμφάνιση, δεν έλειψε από το πλευρό της και ο αγαπημένος της, Βασίλης Μπισμπίκης, που την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Με τους φίλους της στο πλευρό της

Μάλιστα, όπως έκανε η ίδια γνωστό μέσα από τα stories της στο Instagram, η υπόθεση μετατράπηκε σε οικογενειακή, αφού στην Κύπρο δεν ταξίδεψε μόνο ο ηθοποιός αλλά και η αδερφή του.

Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε δύο φωτογραφίες με την αδερφή του αγαπημένου της αλλά και με φίλους ενώ όπως ανέφερε, ένιωσε πως έχει πάει πενταήμερη.

Advertisement

«Με το κορίτσι μου εδώ», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα της φωτογραφίας της με την αδελφή του Βασίλη Μπισμπίκη.

Όπως φαίνεται η τραγουδίστρια με την Παναγιώτα Μπισμπίκη έχουν έρθει αρκετά κοντά και διατηρούν άψογες σχέσεις.

Γιατί είναι ο κύκλος της Κύπρου ήταν τόσο σημαντικός για την Δέσποινα Βανδή;

Στους δέκα αυτούς μήνες εμφανίσεων στην Κύπρο, τα ορόσημα στην προσωπική ζωή της Βανδή ήταν πολλά.

Αρχικά, στην Κύπρο η Δέσποινα έκανε την πρώτη εμφάνιση επί σκηνής μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Advertisement

«Σας βλέπω φοβισμένους», ήταν τα πρώτα λόγια της Δέσποινας, στο κατάμεστο κέντρο διασκέδασης τον Ιούλιο του 2021, όταν η Βανδή τραγούδησε με νόημα το «Υπάρχει ζωή και μετά από εσένα», ενώ αργότερα ερμήνευσε εμφανώς συγκινημένη και την Πέτρα.

Το πρώτο φιλί με τον Βασίλη Μπισμπίκη επίσης, δόθηκε δημόσια και πάλι στο κέντρο που εμφανιζόταν η Βανδή στην Κύπρο. To πρώτο φιλί ήρθε τον Μάρτιο του 2022, όμως ο Μπισμπίκης είχε βρεθεί ξανά στην Κύπρο και τον Δεκέμβριο του 2021.

«Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα! Δεν γίνεται να μη ζεις επειδή σε κυνηγάνε από πίσω με μια κάμερα. Όσες φορές θα βγούμε έξω είμαι 100% φυσιολογικός σαν να μην περίμεναν να υπάρχουν κάμερες. Δεν με ενδιαφέρει.

Advertisement

Δεν είμαι και άνθρωπος που κρύβομαι. Δεν με ενδιαφέρει. Είναι φοβερός άνθρωπος. Είναι πολύ ειλικρινής, με βάθος που δε λειτουργεί με στερεότυπα.

Είναι πάρα πολύ έξυπνη, έχει τρομερό χιούμορ, είναι ανοιχτόμυαλη και κυρίως έχει μια ψυχική ζεστασιά – αυτή κυρίως: η σύνδεση που έχω με την ψυχή της», είχε τότε δηλώσει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Mε αφορμή το Πάσχα που έρχεται, Μπσιμπίκης και Βανδή αποφάσισαν να αφιερώσουν λίγο χρόνο ένας στον άλλον, ετοιμάζοντας ένα πολύ ρομαντικό ταξίδι.

Το τέλος του κύκλου αυτού βρίσκει τη Δέσποινα σε γυρίσματα που συνεχίζονται για το Chart Show στον Alpha.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: