Λάκης Λαζόπουλος: «Είπα ψέματα ότι θυμόμουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου από την παράσταση στην Πάτρα»

Λάκης Λαζόπουλος: «Είπα ψέματα ότι θυμόμουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου από την παράσταση στην Πάτρα»
Advertisement

Συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

«Μου κάνει εντύπωση που παρουσιάζονται πολλές μορφές του χαρακτήρα της. Αποκάλυψε τους υπό εαυτούς του Έλληνα και ο καθένας ότι φαντάζεται θα το χρεώσει εκεί.

Advertisement

Πώς γίνεται να είναι τόσο παρορμητική και τόσο μεθοδική ταυτόχρονα; Δεν μπορούμε να οδηγηθούμε σε κανένα ασφαλές συμπέρασμα. Μπορεί η ίδια να τα έχει κάνει όλα, αλλά και η κοινωνία καταφεύγει σε αδιέξοδο» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στην Κατερίνα Καινούργιου.

Και συμπλήρωσε «Ο καθένας που κάνει το χειρότερο πράγμα έχει δικαιολογίες μέσα του. Γνώρισα ένα παιδί και μου είπε ότι κλέβει γιατί είναι χρεωμένη η μάνα του -δεν λέω ότι με έπεισε, αλλά λέω. Αυτή γεννάει τρία παιδιά -μεγαλώνει τρία παιδιά για να το σκοτώσει;

Πιστεύω ότι (η Ρούλα Πισπιρίγκου) έχει σχέση με αυτά που λέγονται αλλά δεν είμαι σίγουρος για το κίνητρό της. Δεν μπορώ να εννοήσω ότι τα μεγάλωσε για να τα σκοτώσει. Σε κάποια στιγμή της ζωής της κάτι πήγε να χάσει, μεγαλύτερο από τα παιδιά της γι’ αυτή και γι’ αυτό πιθανώς τα θυσίασε.

Advertisement

Αν η Ρούλα αγαπά τον Μάνο και έμαθε, λέω ένα παράδειγμα τώρα, ότι περνάει καλά με πέντε φιλενάδες που δεν έχουν παιδιά και πίστεψε ότι η σχέση τους χάλασε λόγω των παιδιών, και το θέμα της είναι να ζήσει με τον άνθρωπο αυτό, μπορεί το μυαλό, ένας υποεαυτός να ανέλαβε την διαχείριση της κατάστασης της. Να οδηγήθηκε στο συμπέρασμα ότι “αν θυσιάσω τα παιδιά, θα έχω αυτόν”».

Ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε πως «είπα ψέματα ότι θυμόμουν τη Ρούλα από την παράσταση στην Πάτρα, με την έννοια ότι σε λίγο θα πούμε διάφορα για την Πισπιρίγκου, είναι εύκολο να το πιστέψεις. Η μόνη απόδειξη είναι γιατί έκανε αυτή την πράξη.

Δεν θα μπορούσε να πει του Μάνου ότι το έχει κάνει, γιατί δεν ξέρει αν θα την αποδεχόταν. Δεν παύει η στεναχώρια επειδή πας στα μπουζούκια», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Advertisement

Οταν ο Λάκης Λαζόπουλος είχε πει ότι θυμάται την παρουσία της Πισπιρίγκου σε παράστασή του

Σημειώνεται πως ο Λάκης Λαζόπουλος σε ένα podcast του στο NEWS 24/7 είχε πει πως σε μια παράσταση του στην Πάτρα, ανάμεσα στο κοινό ήταν και η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Όταν είχα πάει πέρσι στην Πάτρα για μια παράσταση, υπήρχε στο κοινό μια γυναίκα που γελούσε πάρα πολύ. Πρέπει να ήταν η Πισπιρίγκου και τώρα που θυμάμαι τις ημερομηνίες, πρέπει να ήταν στα 40 της σπιτονοικοκυράς που κι αυτή την έφαγε η Πισπιρίγκου.

Την έφαγε και γέλαγε. Πολύ γέλιο. Το σατανικό γέλιο της Πισπιρίγκου. Γενικά το πρόγραμμα της Πισπιρίγκου ήταν μαλλιά-νύχια-σκοτώνω».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: