«Γυναίκα ψάχνει»: Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε τα νέα με μία φωτογραφία

«Γυναίκα ψάχνει»: Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε τα νέα με μία φωτογραφία
Advertisement

Η Ελεονώρα Μελέτη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού έλαβε τιμητική βράβευση για τη συγγραφική της δράση για το πρώτο της βιβλίο, με τίτλο «Γυναίκα ψάχνει».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής “Mega Καλημέρα”, κυκλοφόρησε το βιβλίο από τις Εκδόσεις Διόπτρα, τον περασμένο Οκτώβριο και αγαπήθηκε αμέσως από αναγνώστες και κριτικούς.

Advertisement

Το συγκεκριμένο βιβλίο, που αφιερώνεται σε όλες τις γυναίκες, περιγράφει τα όσα βιώνει η σύγχρονη γυναίκα, η οποία δεν ακολουθεί τα στερεότυπα, αλλά και τα συναισθήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη, όταν πηγαίνει κόντρα στο κατεστημένο.

Τη βράβευση έλαβε από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και τη Διεθνή Ομοσπονδία International Action Art και η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να ευχαριστήσει τους αναγνώστες και τους ανθρώπους που τη στήριξαν στην εν λόγω προσπάθεια.

Με αφορμή το γεγονός ότι μόλις παρέλαβε το φωτογραφικό υλικό από την βράβευσή της και θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά της με τους ακόλουθούς της, έκανε μια σχετική δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Advertisement

Τα συγκινητικά λόγια που έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη

“Μόλις παρέλαβα το φωτογραφικό υλικό από τη βράβευση του πρώτου μου βιβλίου, κ είπα να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί ουσιαστικά εσείς οδηγήσατε σε αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Στο πλαίσιο της 3ης πανελλήνιας ημερίδας ψυχικής υγείας που διοργάνωσε η @unesco_club_piraeus_islands σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας κ τον Διεθνή Οργανισμό Ιnternational Action Art στον πολυχώρο πολιτισμού «Μαριαννα Βαρδινογγιάνη», το βιβλίο τιμήθηκε παρουσία έγκριτων επιστημόνων κ σημαντικών προσωπικοτήτων από το χώρο της υγείας.
Ήταν τιμή μου να ακούσω από τον πρόεδρο @unesco_club_piraeus_islands κο Γιάννη Μαρωνίτη κ τη διευθύντρια της ΨΥΧΗ.Υ κα Κλέα Νομικού, λόγια τόσο συγκινητικά για το δικό μου παιδί, το βιβλίο μου «Γυναίκα Ψάχνει».

Όταν έγραφα αυτές τις σελίδες δεν είχα ποτέ φανατιστεί πως ειδικοί από το χώρο της υγείας θα δήλωναν δημόσια πως το προτείνουν ανεπιφύλακτα ( κυρίως σε γυναίκες, αλλά κ άντρες ) που βρίσκονται στο πλαίσιο αυτογνωσίας κ προσωπικής εξέλιξης.

Advertisement

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλους εσάς που με έχετε τιμήσει αφιερώνοντας το χρόνο σας για να μπείτε στη ψυχή μου… που όπως μου επικοινωνείτε σχεδόν καθημερινά, ταυτιστήκατε, συγκινηθήκατε, ανακουφιστήκατε, μαζί μου. Που με τη σειρά σας, ανοίξατε κ εσείς σε μένα τη καρδιά σας μέσα από μηνύματα κ σχόλια για το βιβλίου.

Χωρίς τη @dioptrabooks τον Κο Κωνσταντίνο Πάπαδόπουλο κ την @alexandraavgerinou δεν θα είχα κάνει το όνειρο πραγματικότητα.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν επίσης η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, κυρία Μίνα Γκάγκα, ο Διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, κύριος Αναστάσιος Μύτογλου, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. “Η Σωτηρία” κυρία Βάϊα Ζαγανά για την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας και το συνολικό τους έργο στον τομέα της Υγείας, ο Ψυχίατρος
κύριος Νικόλαος Γκούβας για την καινοτόμο πλατφόρμα Melapus, ο κύριος
Σταύρος Σταθόπουλος, Πρόεδρος AXEPA και αντιπρόεδρος των φυσικοθεραπευτών.
Καλές γιορτές, καλή Ανάσταση κ Καλό Πάσχα σε όλους. ❤️

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: