Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Ο γάμος μας με την Ιλάειρα Ζήση θα μεταδοθεί σε live streaming έναντι μικρού αντιτίμου»

Τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με το γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μιλώντας στην κάμερα του OPEN

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Ο γάμος μας με την Ιλάειρα Ζήση θα μεταδοθεί σε live streaming έναντι μικρού αντιτίμου»
Advertisement

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες για το γάμο της χρονιάς ανάμεσα στον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση που θα γίνει το καλοκαίρι στην Κύπρο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μάλιστα αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τη δεξίωση που θα ακολουθήσει, οι οποίες αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση.

Advertisement

«Είμαστε ήδη στην έκτη σελίδα στη σκαλέτα του γάμου μας. Έχουμε τρία μεγάλα ονόματα τραγουδιστών στον γάμο, θα πω και εγώ κάτι.

Θα μπορούσε ο γάμος να γίνει σε live streaming με ένα μικρό αντίτιμο για φιλανθρωπικό σκοπό», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην κάμερα του OPEN και συνέχισε: «Με ενδιαφέρει που πήγαμε στην Κύπρο και κανονίσαμε τις πριγκιπικές άμαξες και το νυφικό».

Με την Ιλάειρα Ζήση να συμπληρώνει τον καλό της λέγοντας πως: «Το νυφικό θα είναι τέλειο και το διάλεξα μαζί με τη μητέρα του Μαυρίκιου». Αναφερόμενοι στο Asia Express είπαν: «Σύντομα. Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μια συγκλονιστική εμπειρία».

Advertisement

Από την πλευρά του, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε επίσης ότι έχει γίνει πρόταση στο ζευγάρι να κάνουν ριάλιτι την καθημερινότητά τους.

«Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν έχουμε ήδη δεχτεί τέτοια πρόταση. Είναι λίγο extreme αυτό το σενάριο να μας ακολουθεί μία κάμερα συνέχεια».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: