Δύο ζώδια που αλλάζουν τελείως, όταν ερωτεύονται και δύο που παραμένουν ίδια

Δύο ζώδια που αλλάζουν τελείως, όταν ερωτεύονται και δύο που παραμένουν ίδια
Advertisement

Κάποια ζώδια γίνονται «άλλος άνθρωπος» και οι γύρω τους δεν τα αναγνωρίζουν και κάποια άλλα είναι σαν να μην τα… «χτύπησαν» ποτέ τα βέλη του μικρού φτερωτού έρωτα.

Ποια είναι τα δύο που αλλάζουν τελείως, όταν ερωτευτούν και ποια παραμένουν ίδια κι απαράλλακτα; Δες παρακάτω:

Advertisement

ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ

ΚΡΙΟΣ

Όταν ο Κριός ερωτεύεται όσο απίστευτο κι αν ακούγεται φοράει ροζ γυαλιά και γίνεται από τα πιο ρομαντικά ζώδια του ζωδιακού.

Θα δώσει μάχη, θα διεκδικήσει και δε θα υποχωρήσει αν δεν καταφέρει στο τέλος να είναι με το άτομο που του έκλεψε την καρδιά.

Εντούτοις, όταν το καταφέρει, ντρέπεται και δεν το δείχνει γιατί φοβάται μήπως φανεί ευάλωτος κι όχι τόσο σκληροπυρηνικός όσο θέλει να δείχνει. Υπάρχει επίσης η αγωνία μήπως χάσει την ελευθερία του αλλά ο ίδιος γίνεται αρκετά κτητικός.

Advertisement

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τον Αιγόκερω ο έρωτας είναι μια μορφή απελευθέρωσης. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, όταν πέσει στα δίχτυα του, χάνει το νου του και μαζί την φαινομενική ψυχρότητα και στωικότητα που τον χαρακτηρίζει.

Βέβαια το να σπάσει κάποιο άτομο το εξωτερικό, σκληρό περίβλημά του και να καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του δεν είναι εύκολη υπόθεση, μιας και έχει δημιουργήσει διάφορα «υποστρώματα» για την προστασία του.

Όταν όμως ερωτευτεί και καταλάβει ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία, θα εκδηλώσει το συναισθηματικό του κόσμο σε όλο του το μεγαλείο και θα παραμείνει πιστός.

Advertisement

ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΑ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας Δίδυμος θα κινηθεί έμμεσα, επιδιώκοντας πρώτα την φιλική επαφή.

Ο έρωτάς του βασίζεται κατά μεγάλο μέρος στην σωστή επικοινωνία γι’ αυτό και θα θελήσει να συζητήσει αρκετά με το αντικείμενο του πόθου του, να μοιραστεί τις ιδέες και τις απόψεις του κι αν υπάρχει συμβατότητα, τότε θα δεθεί ουσιαστικά.

Παρά το ό, τι δείχνει, ένας Δίδυμος ψάχνει ασυνείδητα το άλλο του μισό και δε θα ησυχάσει αν δεν το βρει, ακόμα κι αν του πάρει χρόνια.

Advertisement

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τον Υδροχόο, όπως περίπου και για το Δίδυμο, έρωτας και φιλία πάνε χέρι-χέρι. Όταν ερωτεύεται θέλει να βρίσκεται μόνο με το συγκεκριμένο άτομο που μπορεί να συζητήσει τα πάντα, να τον κατανοήσει, να του αφιερώσει χρόνο, να αναλύσει τις ιδέες και τις θεωρίες του, σαν να είναι μια κλειστή παρέα.

Παρ’ όλα αυτά ο έρωτας του δημιουργεί μια σύγχυση, συναισθήματα που παλεύει να διαχειριστεί, γι’ αυτό στην αρχή αντιδρά αλλοπρόσαλλα. Όσο πιο πολλά νιώθει, τόσο περισσότερο αποστασιοποιείται γιατί φοβάται να μη χάσει το μυαλό και την ανεξαρτησία του.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: