Deal: Πετσόκοψε τον τραπεζίτη, ο παίκτης που έκανε ότι κανένας και έγραψε ιστορία [βίντεο]

Deal: Πετσόκοψε τον τραπεζίτη, ο παίκτης που έκανε ότι κανένας και έγραψε ιστορία [βίντεο]
Advertisement

Το Deal είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης, στο οποίο σπάνια ένας παίκτης καταφέρνει να ξεγελάσει τον τραπεζίτη με τις επιλογές του.

Ένας από αυτούς τους παίκτες ήταν ο Ιωάννης, οι επιλογές του οποίου ήταν ολόσωστες, από την πρώτη μέχρι την τελευταία, με αποτέλεσμα να νικήσει τον τραπεζίτη.

Advertisement

Μπορεί να έχουν περάσει πολλοί παίκτες από το τηλεπαιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου, οι οποίοι έχουν φύγει με μεγάλα ποσά, ωστόσο, όσο και αν ψάξει κανείς, δύσκολα θα βρει κάποιον να έχει κάνει τις επιλογές του Ιωάννη.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο νοσηλευτής από την Μεσσηνία, έκανε το παιχνίδι της ζωής του, καθώς ξεκίνησε να βγάζει τα μικρά ποσά, με αποτέλεσμα σε κάποια φάση να μείνουν μέσα μόνο πέντε χρυσά, εκ των οποίων δύο ήταν τα 40.000 και τα 60.000 ευρώ.

Ο παίκτης που ξεγέλασε τον τραπεζίτη και έφυγε από το DEAL με 60.000 ευρώ

Μάλιστα, αφού αρνούνταν τις προτάσεις του τραπεζίτη, κατάφερε να είναι κερδισμένος πριν καν τελειώσει το παιχνίδι, έχοντας να διαλέξει ουσιαστικά ανάμεσα σε τρία μεγάλα ποσά, έχοντας κρατήσει για το τέλος τις 40.000 και τις 60.000 ευρώ.

Advertisement

Η πρόταση του τραπεζίτη ήταν 48.000 ευρώ και ρισκάροντας ουσιαστικά 8.000 ευρώ, έχοντας σίγουρα τα 40.000, αρνήθηκε και το τελικό αποτέλεσμα τον δικαίωσε, καθώς στο κουτί του είχε τις 60.000 ευρώ.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: