Δυστυχώς το μεγαλύτερο φιλοδώρημα που έχει δοθεί σε σερβιτόρο, δεν πληρώθηκε: Το μπλόκαρε η τράπεζα

Δεν πήγε καλά αυτό

Δυστυχώς το μεγαλύτερο φιλοδώρημα που έχει δοθεί σε σερβιτόρο, δεν πληρώθηκε: Το μπλόκαρε η τράπεζα
Advertisement

Κατά καιρούς έχουν γραφτεί διάφορα θέματα για τα φιλοδωρήματα που αφήνουν πελάτες σε εστιατόρια, προκειμένου να δείξουν την ικανοποίησή τους στους σερβιτόρους για το service που τους παρείχαν.

Κανένα όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό που παραλίγο να λάβει μια γυναίκα στις ΗΠΑ πίσω το 2013, με την συγκεκριμένη ιστορία να έχει ανασυρθεί ξανά από το Reddit.

Advertisement

Όπως ανέφερε λοιπόν λοιπόν στην ανάρτηση που είχε κάνει πριν από 9 χρόνια, η χρήστης «randomdazee» δούλευε σε ένα εστιατόριο στο Μιζούρι, όταν της συνέβη το πιο περίεργο πράγματα που θα μπορούσε…

«Δούλευα μόνη μου και κυριολεκτικά είχα ένα τραπέζι σε όλη την βάρδια, όταν περίπου μισή ώρα πριν κλείσω, δύο αδελφές μπήκαν στο μαγαζί και είπαν πως θα συναντούσαν ακόμα έναν άνδρα.

Η μία μιλούσε στην άλλη και προσπαθούσε να την βοηθήσει να ξεπεράσει ένα προσωπικό τραύμα, θέλοντας να την κάνει να περάσει καλά. Παρήγγειλαν πολλά και ακριβά πράγματα, ενώ ήρθε και ο κύριος που μου είχαν πει».

Advertisement

Μάλιστα, είπε πως άκουσε τη μία αδελφή να λέει στην άλλη «Μην λες στην αδελφή μου πόσα λεφτά θα δώσει φιλοδώρημα», ενώ όταν τους πήγε τον λογαριασμό έδειχνε να έχει πολλά χρήματα στο πορτοφόλι, αλλά πλήρωσε με κάρτα.

Πάνω στην απόδειξη έγραψε το ποσό προς έγκριση που ήταν το πουρμπουάρ, αλλά η σερβιτόρος για να μην φανεί αγενής δεν το κοίταξε αμέσως.

Το είδε αφού αποχώρησε η παρέα, ανακαλύπτοντας πως για έναν λογαριασμό 11.000 δολαρίων, είχε αφήσει tip ύψους 200.000 δολαρίων. Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς την άφησε με το στόμα ανοιχτό, καθώς θα της άλλαζε τη ζωή.

Όταν όμως επικοινώνησε με την τράπεζα για να περαστεί το ποσό, πήρε την ψυχρολουσία, καθώς η VISA δεν δέχθηκε να καταβάλει το ποσό, καθώς όπως είπαν είναι πολιτική της εταιρίας να μην πληρώνει περισσότερο από το 30% του λογαριασμού.

Advertisement

Το συγκεκριμένο ποστάρισμα, είχε γίνει viral εκείνο το διάστημα, με τους περισσότερους να υποστηρίζουν πως όλο αυτό ήταν μια καλοστημένη απάτη που αρκετοί συνηθίζουν να κάνουν προκειμένου να γλιτώσουν το φιλοδώρημα.

Βάζουν ένα μεγάλο ποσό, προκειμένου είτε να το κόψει η τράπεζα, είτε να επικοινωνήσει μαζί τους και να το αρνηθούν.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: