Παππούς 90 ετών πηγαίνει κάθε μέρα την δισέγγονή του στο σχολείο και την περιμένει να γυρίσουν μαζί

Παππούς 90 ετών πηγαίνει κάθε μέρα την δισέγγονή του στο σχολείο και την περιμένει να γυρίσουν μαζί
Advertisement

Ο 90χρονος προπάππους από την Παραγουάη, Eliodoro Maciel Centurion, συνοδεύει τη δισέγγονή του καθημερινά στο σχολείο και γίνεται viral στο Twitter.

«Κάθε μέρα πηγαίνει να περιμένει την εγγονή της στην έξοδο του σχολείου. Είναι πάντα πρώτος. Σε αγαπώ άγνωστε παππού», έγραψε η Ayelen, δημοσιεύοντας, παράλληλα, φωτογραφίες του.

Advertisement

Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη η εμβέλεια του δημοσιεύματος, που αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του παππού.

«Είναι ο θείος μου ο Λόλο. Είναι πάνω από 90 και δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να τον πείσει να μείνει στη θέση του», υπογράμμισε ένα κορίτσι στο Twitter.

Από την πλευρά της, η παραγουανή εφημερίδα “Middle Extra” βρήκε τον Eliodoro, ο οποίος ζει στη χώρα με την οικογένειά του και είναι 88 ετών, αν και άλλα μέσα έχουν αναφέρει ότι η ηλικία του είναι 91 ετών.

Advertisement

Η Loreley Roa ανέφερε ότι ο Eliodoro ζει για 22 χρόνια στο σπίτι της ανιψιάς του και μητέρας της.

«Μένει μαζί μας, είναι προ-θείος της μητέρας μου και η μικρή μου αδερφή Genesis, 7 ετών, είναι αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία» και πρόσθεσε ότι είναι πολύ δραστήριος και συνοδεύει τη μικρή για να τη βοηθήσει να διασχίσει μια λεωφόρο.

Ο 90χρονος προπάππους πέρασε δύσκολα χρόνια

«Δεν είχε δική του οικογένεια, γιατί παντρεύτηκε νέος και σε ηλικία τριάντα ετών η γυναίκα του σκοτώθηκε σε επίθεση. Επιπλέον, ο μικρότερος αδερφός του τον κακομεταχειρίστηκε και η μητέρα μου του είπε να έρθει να ζήσει μαζί μας και έμεινε μαζί μας για πάντα», συμπλήρωσε η Loreley.

Advertisement

Η ανάρτηση στο Twitter έχει περισσότερα από 31.000 likes και περισσότερες από 2.000 κοινοποιήσεις.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: