Έφη Αλεβίζου: Η στιγμή που λύγισε on air, το πρόβλημα στον γάμο και ο πλαστικός της που εμπιστεύεται απόλυτα

Έφη Αλεβίζου: Η στιγμή που λύγισε on air, το πρόβλημα στον γάμο και ο πλαστικός της που εμπιστεύεται απόλυτα
Advertisement

Η Έφη Αλεβίζου βρίσκεται εδώ και δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια στην παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Alpha. Πεθερά της είναι η ηθοποιός ΄Έφη Σταμούλη.

Ζει στα Βόρεια προάστια με τον επίσης δημοσιογράφο σύζυγό της Βασίλη Παπανδρέου με τον οποίο έχει 10 χρόνια κοινής ζωής, ενώ έχει λατρεία με τις τσαγιέρες τις οποίες και συλλέγει.

Advertisement

H ευτυχισμένη οικογένεια

«Γνωριστήκαμε το 2006 στις σκάλες του Rock ‘n’ Roll στο Κολωνάκι, όπως φαντάζομαι και χιλιάδες ζευγάρια. Ζούμε μαζί από το 2010 και περνάμε καλά. Ακούγεται κλισέ και προφανώς έχουμε σκαμπανεβάσματα, αλλά πραγματικά περνάμε καλά.

Το «μόνο πρόβλημα» είναι ότι ο Βασίλης θέλει να βγαίνουμε ιδανικά κάθε μέρα, ενώ εγώ είμαι περισσότερο του καναπέ και του Netflix«, έχει αναφέρει στo OK.

Η Έφη Αλεβίζου είναι μητέρα της Μελίνας, για την οποία μιλάει με τα πιο γλυκά λόγια αλλά δεν κρύβει και την αγωνία της να είναι πάντα καλά η μικρούλα της.

Η ίδια έχει δηλώσει για την κόρη της: «Έχει αλλάξει όλη η ζωή µου. Όπως αλλάζει σε όλους όσοι αποκτούν ένα παιδί. Έχει µμοναδικές στιγμές και συναισθήματα που δεν φανταζόμουν ότι υπάρχουν και έχει και… μοναδικό άγχος!

Advertisement

Μια μόνιμη αγωνία να είναι πάντα καλά. Το καλοκαίρι που ήμουν έγκυος, η μαμά του Βασίλη (ο σύζυγός µου) µας είχε πει: «Απολαύστε το τελευταίο σας ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Από εδώ και πέρα θα σκέφτεστε πάντα πρώτα κάποιον άλλον». Έτσι ακριβώς είναι και µού αρέσει που η πρώτη και η τελευταία σκέψη µου είναι η Μελίνα»!, είχε αναφέρει στη Real news.

«Έχω πλαστικό και τον εμπιστεύομαι απόλυτα»

Η Έφη Αλεβίζου δήλωσε υπέρ των αισθητικών ενώ στήριξε με άνεση πως εκείνη έχει φροντίσει και έχει τον δικό της γιατρό, του οποίου τις συμβουλές εμπιστεύεται κατά γράμμα.

“Θα κάνω ότι χρειαστεί για να μου αρέσει η εικόνα μου, αρκεί ο καθρέφτης να θυμίζει εμένα και όχι μια παραμορφωμένη εικόνα. Αν με ρωτάς αν έχω πλαστικό, ναι έχω και τα λέμε που και που!

Advertisement

Τον εμπιστεύομαι απόλυτα όταν θα μου πει αν και τι πρέπει να πειράξω πάνω μου. Δεν το θεωρώ κακό. Το αντίθετο. Θέλω να αρέσω στον σύζυγό μου και κυρίως θέλω να αρέσω σε μένα” ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η επεισοδιακή πρώτη εμφάνιση στον αέρα

«Είχα πάει την πρώτη μέρα που έπιασα δουλειά στη σύσκεψη του δελτίου και ο Νίκος Χατζηνικολάου, τότε διευθυντής ειδήσεων του Alpha, μου είπε μόλις τελειώσαμε: «Έφη, πήγαινε στο μακιγιάζ, βγαίνεις στον αέρα».

Δεν αντέδρασα. Νόμιζα ότι μιλάει σε κάποια άλλη Έφη…Ήταν τόσο απότομο, τόσο ξαφνικό και αναπάντεχο, που δεν πρόλαβα να αγχωθώ, θυμάμαι όμως, σαν τώρα, να κατεβαίνω στο στούντιο και στους διαδρόμους και να στέλνω σαν τρελή SMS στους φίλους μου και στην οικογένειά μου ότι σε πέντε λεπτά βγαίνω στην τηλεόραση», είχε αναφέρει στο ΟΚ.

Advertisement

«Δεν είμαι περήφανη που «έσπασα» σε ζωντανή μετάδοση»

«Στη διάρκεια του live στην κηδεία της Κάρολαϊν στην Αλόννησο, τα συναισθήματα μου ένιωσα να με κυριεύουν. Δεν είμαι περήφανη που «έσπασα» σε ζωντανή μετάδοση, από την άλλη, όμως, ήταν μια αληθινή ανθρώπινη αντίδραση. Είτε είσαι μπροστά είτε πίσω από την κάμερα», είπε η Έφη Αλεβίζου στο Τύπος TV.

«Είχα διευθυντή που δεν ήθελε δημοσιογράφους με περιττά κιλά να βγαίνουν στον αέρα»

Ερωτηθείσα για τον ρόλο που παίζει η εξωτερική εμφάνιση στον χώρο της δημοσιογραφίας, η παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων του Alpha αποκάλυψε ότι παλαιότερα είχε έναν διευθυντή που δεν ήθελε να βγαίνουν στον αέρα δημοσιογράφοι με περιττά κιλά.

«Κάποτε είχαμε έναν διευθυντή που δεν ήθελε να βγαίνουν στον αέρα δημοσιογράφοι με περιττά κιλά. Αλλά όλα κι όλα, ούτε άντρες ούτε γυναίκες. Δεν τους διαχώριζε, τους «έντυνε» με πλάνα στα ζωντανά θέματα, για να μη φαίνεται ο σωματότυπός τους.

Advertisement

Σοβαρά τώρα, είναι γελοία πράγματα αυτά. Πιστεύω όμως ότι είναι μεμονωμένα, ανήκουν σε μια άλλη εποχή και όσο περνούν τα χρόνια, το θετικό είναι ότι τα θύματα οποιουδήποτε είδους «bullying» μιλούν.

Έχουν το θάρρος να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι μας σε τέτοιες περιπτώσεις» είπε μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφος.

«Η θέση κάθε ανθρώπου, γυναίκας, ορίζεται από την καρδιά, τις δυνατότητες και τα όνειρα του καθένα»

Η Έφη Αλεβίζου σε συνέντευξή της μίλησε μεταξύ άλλων για το πόσο την προβληματίζει η κατάσταση με την αύξηση των άγριων εγκλημάτων. «Πρέπει να αναθεωρήσουμε τα στερεότυπα με τα οποία μεγαλώσαμε. Το οφείλουμε στα παιδιά μας!

Advertisement

Δεν είναι δυνατόν να συζητάμε το 2021 για το πότε μια γυναίκα «οφείλει» να κάνει παιδιά, πώς πρέπει να ντύνεται, να μιλάει και να σκέφτεται. Τι θα πει «ποια είναι η θέση της γυναίκας;» Η θέση κάθε ανθρώπου, γυναίκας, άνδρα, δεν ορίζεται από κάποιο «συμβούλιο σοφών» αλλά από την καρδιά, τις δυνατότητες και τα όνειρα του καθένα.

Διαβάζω για «κακές στιγμές» και για «εγκλήματα πάθους» και πραγματικά με εξοργίζει. Οι άνθρωποι δεν είμαστε κτήματα κανενός, που θα ορίσει πως θα νιώσουμε και τι θα κάνουμε.

Εσύ έχεις όνειρο μια μεγάλη οικογένεια, εγώ να γυρίζω τον κόσμο με ένα σακίδιο ενώ μια φίλη μας θέλει να διευθύνει μια πολυεθνική και να καταναλώνει εκεί όλο τον χρόνο και την φαιά ουσία της. Δεν υπάρχει «σωστό και λάθος».

Μόνο άνθρωποι που ακολουθούν τα όνειρά τους, κάνουν λάθη, μετανιώνουν, παλεύουν ώστε αν φτάσουν στον στόχο τους. Όποιος και αν είναι αυτός… Φοβάμαι ότι, πέραν προφανώς των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, τα μεγάλα θύματα του Covid είναι τα παιδιά και οι γυναίκες ανά τον πλανήτη που έχουν υποστεί απίστευτη σωματική και ψυχολογική βία.

Advertisement

Και τα προβλήματα αυτά δυστυχώς δεν φεύγουν με το εμβόλιο. Σε στιγματίζουν, σε καθορίζουν και σε αλλάζουν» είπε η Έφη Αλεβίζου  στο Enjoy.

«Δεν θαυµάζω κάποιον συνάδελφό µου… Δεν χειρουργούμε παιδάκια στην Αφρική»

∆εν θαυμάζω κάποιον συνάδελφό µου, καθώς δεν θεωρώ ότι κάνουμε µια δουλειά που αξίζει θαυμασμό. ∆εν είμαστε γιατροί που χειρουργούν παιδάκια στην Αφρική…

Εκτιμώ πολλούς συναδέλφους. Θεωρώ ότι έχουν πετύχει στην καριέρα τους και το έκαναν µε αξιοπρέπεια και -το κυριότερο- χωρίς λαϊκισμό, είχε αναφέρει στη Real News.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: