30 χρόνια μεγαλύτερή του: Η σχέση της Άντζελας Δημητρίου με τον κούκλο γιο Βουλευτή

30 χρόνια μεγαλύτερή του: Η σχέση της Άντζελας Δημητρίου με τον κούκλο γιο Βουλευτή
Advertisement

Πολλά έχουν ακουστεί κατά καιρούς για την προσωπική ζωή της γνωστής ερμηνεύτριας, η οποία σε αρκετές περιπτώσεις δεν έχει διστάσει να απαντήσει δημόσια.

Παλαιότερα δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Άντζελα Δημητρίου είναι σε σχέση με τον Αποστόλη Ρομπόπουλο, γιο του γνωστού βουλευτή, με αφορμή τις τότε διακοπές τους στη Μύκονο, πολλοί έσπευσαν να πούνε ότι κάτι συμβαίνει με την τραγουδίστρια και τον κατά τριάντα χρόνια νεότερο της άντρα.

Advertisement

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τότε η Άντζελα Δημητρίου είχε βάλει τέλος στις φήμες, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι είμαστε μαζί με τον Απόστολο Ρομπόπουλο, που ο πατέρας του είναι ο πρώην βουλευτής και ότι αυτός θα μου άνοιγε και καλά μαγαζί. Έχω εγώ ανάγκη, καρδιά μου, από τον οποιοδήποτε Ρομπόπουλο να μου ανοίξει μαγαζί;

Καταρχήν αυτό είναι ψέμα. Δεν βγήκα ποτέ να μιλήσω γιατί ξέρεις πως είναι τα κανάλια. Μας είδαν με παρέα όταν πήγαμε στη Μύκονο για δυο μέρες.

Άρχισαν να λένε «Πήγε ο Ρομπόπουλος στις «Μαργαρίτες»-στο μαγαζί που εμφανιζόμουν. Δεν ήρθε ποτέ.

Advertisement

Είχε πάει να δει τον Ρέμο και εγώ ήμουν στη δουλειά μου. Δεν ήθελα να βγω να μιλήσω γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί, που ένιωσε δέος με ένα μύθο, με τη γυναίκα που λέγεται Άντζελα Δημητρίου.

Που είναι το κακό; Γιατί τους πειράζει αυτό και δεν τους ενοχλεί ο εβδομηντάχρονος που έχει σχέση με μια εικοσάρα; Δηλαδή εγώ γιατί να μην τα έχω με έναν τριαντάρη; Άμα γουστάρω και μπορώ θα τον έχω», είχε απαντήσει.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: