Απίθανα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση: Έρχεται ριάλιτι που… θα κάνει το «The Bachelor» να κοκκινίζει

Advertisement

Τρόπους να ανεβάσουν την τηλεθέαση στην ψυχαγωγική του ζώνη ψάχνει -εν όψει τις ερχόμενης σεζόν- ο ΣΚΑΙ.

Εκτός από το Survivor, μια… αναμενόμενη επιτυχία, η ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού του Φαλήρου κινείται φέτος σε χαμηλές πτήσεις, με αποτέλεσμα να πλήττεται και το ενημερωτικό τμήμα.

Advertisement

Έτσι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στον ΣΚΑΙ έχουν αποφασίσει να φέρουν πίσω στο κανάλι μεγάλο τμήμα των τηλεθεατών, το οποίο φέτος… μετακόμισε σε ανταγωνιστικά κανάλια.

Κι αφού το πείραμα με το Big Brother δεν πέτυχε ούτε το 2020, αλλά ούτε και το 2021, από το κανάλι έχουν αποφασίσει να το αντικαταστήσουν με ένα… άλλο ριάλιτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μπαμ» αυτό το ριάλιτι θα είναι το πολύ γνωστό στο εξωτερικό «Love Island».

Πρόκειται για ένα ριάλιτι, το οποίο όσοι το γνωρίζουν, αναφέρουν πως… θα έκανε όσους έβλεπαν το «The Bachelor» να ντρέπονται και να κοκκινίζουν.

Advertisement

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πως θα είναι η ελληνική βερσιόν του ριάλιτι, ωστόσο σε αυτή του εξωτερικού -όπου το πρόγραμμα συγκεντρώνει πολύ υψηλές τηλεθεάσεις- περιλαμβάνονται… πολλά πικάντικα πλάνα ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.

Φυσικά, η προβολή ενός τέτοιου προϊόντος θα γίνεται λίγο πριν, ή μετά τα μεσάνυκτα, ενώ δεν αποκλείεται και να υπάρχει live streaming, στο οποίο δεν θα υπάρχουν οι περιορισμοί της τηλεόρασης…

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: