“Λύγισε” η Ναταλία Γερμανού: «Η μητέρα μου αναγκάστηκε να με γεννήσει στα 19 της. Δεν ήθελε να κάνει παιδί»

“Λύγισε” η Ναταλία Γερμανού: «Η μητέρα μου αναγκάστηκε να με γεννήσει στα 19 της. Δεν ήθελε να κάνει παιδί»
Advertisement

Η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello», αναφέρθηκε στην πορεία της εκπομπής της, στην προσωπική της ζωή, στη μητέρα της και τη συντροφικότητα.

Η μητέρα της Ναταλίας Γερμανού εξαναγκάστηκε στα 19 της να την κάνει

Για την προσωπική της ζωή και την απόφαση να μην κάνει οικογένεια και παιδιά, η παρουσιάστρια και στιχουργός υπογράμμισε «πολύ μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου να μην κάνω παιδιά έπαιξε και το πως βίωσα τη δική μου παιδική ηλικία και εφηβεία, βλέποντας ότι η μητέρα μου εξαναγκάστηκε – εντός πολλών εισαγωγικών η λέξη – να με κάνει στα 19 της, χωρίς να θέλει να αποκτήσει παιδί και πώς στη συνέχεια προσπαθούσε, με άτσαλο τρόπο, να με μεγαλώσει.

Advertisement

Ερχόταν τα Σαββατοκύριακα – αφού με μεγάλωσε η γιαγιά μου – να με πάρει και καταλάβαινα την αμηχανία της. Ένα παιδί είναι σφουγγάρι, τα αντιλαμβάνεται όλα.

Πότε εκνευριζόταν, πότε είχε ενοχές, άλλοτε έβαζε τα κλάματα και άλλοτε με έπαιρνε αγκαλιά. Όλα αυτά έπαιξαν ρόλο στο να πω: «Εγώ δεν θα κάνω τα ίδια στο δικό μου παιδί. Κι αν τα κάνω; Ασ’ το καλύτερα».

Ερωτηθείσα για τη συντροφικότητα και αν έχει αισθανθεί για κάποιον ότι θα είναι το ταίρι της μέχρι τέλους», η Ναταλία Γερμανού επεσήμανε «το έχω νιώσει κατά καιρούς».

Advertisement

Ποια είναι η ιδανική σχέση για τη Ναταλία Γερμανού

Για την ιδανική σχέση, σημείωσε «δεν ξέρω αν η σωστή λέξη είναι «μοναχικότητα» ή «ανεξαρτησία». Εγώ αγαπώ πολύ τη συντροφικότητα, προσπαθώ να φτιάξω ένα ιδανικό μοντέλο, όπου η συντροφικότητα να περιλαμβάνει την ανεξαρτησία και των δύο.

Ξέρω ότι ακούγονται κάπως αυτά που λέω, αλλά δεν απαιτώ να είμαι εγώ ανεξάρτητη και ο άλλος να μου μαγειρεύει και να με περιμένει στο σπίτι. Θα ήθελα ο καθένας να έχει χρόνο και χώρο για τον εαυτό του, όταν τους χρειάζεται, αλλά να είμαστε μαζί όταν το έχουμε ανάγκη. Αυτό είναι πολύ δύσκολο να το βρεις. Δεν είμαι μοναχικός λύκος.

Αντίθετα, είμαι πολύ δοτικό πλάσμα, δίνω πολλή τρυφερότητα – και μου αρέσει να την εισπράττω – απλώς είμαι και πολύ αυτοεξυπηρετούμενη, αν μπορώ να το πω έτσι. Μου αρέσει να έχω κάποιον, αλλά δεν τον χρειάζομαι οπωσδήποτε για να είμαι ευτυχισμένη».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: