«Σιγά που τη σκοτώσαμε κιόλας»: Ζητά και τα ρέστα ο άντρας που κλώτσησε γάτα στη θάλασσα σε ταβέρνα

«Σιγά που τη σκοτώσαμε κιόλας»: Ζητά και τα ρέστα ο άντρας που κλώτσησε γάτα στη θάλασσα σε ταβέρνα
Advertisement

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από την Αιδηψό όπου ένας άνδρας δελεάζει με τροφή μία γάτα και την πετάει στη θάλασσα.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το πρωί της Δευτέρας ένα αποτρόπαιο βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να κακοποιεί ένα γατάκι.

Advertisement

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο άνδρας που κλότσησε το άτυχο ζώο σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό, ζήτησε συγγνώμη για την εξοργιστική πράξη του, έπειτα από την θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το ανεκδιήγητο βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O ίδιος φαίνεται να «ζητά και τα ρέστα» μέσα από το τελευταίο βίντεο που ανάρτησε στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος και ξεσπά για την έκταση που έχει πάρει το στιγμιότυπο με τον ίδιο να κλωτσάει γατάκι αφού πρώτα του κερδίζει την εμπιστοσύνη δελεάζοντας το με φαγητό.

«Σιγά που σκοτώσαμε το γατί ρε μ@@@», λέει μεταξύ άλλων ο άντρας που κακοποίησε τη γάτα στην ψαροταβέρνα ζητώντας παράλληλα συγγνώμη για την πράξη του.

Advertisement

«Ένα συγγνώμη για αυτό που έγινε χθες. Είχαμε πιει πέντε μπύρες παραπάνω. Κάναμε μια μ@@@ σε λογικά επίπεδα. Δεν πήγαμε να κάνουμε χοντρή μ@@@.

Δεν κλοτσήσαμε, σπρώξαμε το γατί και έπεσε στους είκοσι πόντους στην παραλία», είπε σε κάποια από το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες με ζώα σε μία προσπάθεια να πείσει ότι είναι φιλόζωος και όχι κακοποιητής ζώων όπως παρουσιάζεται στο βίντεο που ο ίδιος δημοσίευσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για την κακοποίηση

Να βρεθεί ο δράστης που κλώτσησε το γατάκι για να πέσει στη θάλασσα ζήτησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα και με τον διοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αστυνομικό Διευθυντή Βασίλη Παπακώστα.

Advertisement

Ο Υπουργός ανέφερε ότι θα γίνουν όσα προβλέπει ο νόμος για την προστασία των ζώων. Υπενθυμίζεται ότι ο βασανισμός ζώου αποτελεί κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη.

Σημειώνεται ότι ο δράστης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, συνέχισε να είναι προκλητικός, καθώς αναφερόμενος στο περιστατικό, τόνισε αρχικά ότι «έχουν γίνει και χειρότερα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι», ωστόσο στη συνέχεια ανήρτησε φωτογραφίες από τη φιλοζωική του δράση και ζήτησε συγγνώμη.

Δελέασε με φαγητό γάτα και την κλώτσησε στη θάλασσα

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται μια παρέα σε ταβέρνα της Αιδηψού, η οποία δελεάζει με φαγητό γάτα για να έρθει κοντά και στη συνέχεια ένα από τα μέλη της την κλωτσάει στη θάλασσα.

Advertisement

Μάλιστα δεν έμειναν εκεί, αφού προσπάθησαν να κά νουν το ίδιο και σε άλλη μια γάτα γελώντας δυνατά. Το ακόμα πιο ντροπιαστικό, είναι πως το βίντεο το ανέβασε ο ίδιος ο δράστης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για να δείξει το «κατόρθωμά» του.

Η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου, γνωστή για τη φιλοζωική δράση της, αναδημοσίευσε μέσα από τον λογαριασμό της τη φρικαλεότητα του τύπου και της παρέας του δίνοντας ήδη τα στοιχεία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Μάλιστα, δημοσίευσε σε στόρι και τα προφίλ του τύπου και της παρέας του, που διασκέδαζαν βασανίζοντας τη γάτα.

Advertisement

Καλά στην υγεία του το γατάκι

Το αδέσποτο που κακοποιήθηκε στην Αιδηψό, είναι καλά στην υγεία του σύμφωνα με ανάρτηση φιλοζωικής της Εύβοιας.

«Ο γατάκιας ειναι υγιής και μαζί με τους αγαπημένους του. Τα παιδιά από την ταβέρνα τον έχουν στο μαγαζί κ είναι 1 από τα πολλά γατάκια που φροντίζουν. Δυστυχώς δεν είδαν εχθές το περιστατικό. Παρόλα αυτά το γατάκι είναι καλά», αναφέρει σε ανάρτησή της η φιλοζωική της Εύβοιας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: