Ίσως και αύριο οι ανακοινώσεις για τους λογαριασμούς ρεύματος -«Ψαλίδι» προανήγγειλε ο Πατέλης

Ίσως και αύριο οι ανακοινώσεις για τους λογαριασμούς ρεύματος -«Ψαλίδι» προανήγγειλε ο Πατέλης
Advertisement

Πολύ σύντομα, ίσως και αύριο, αναμένονται οι ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους λογαριασμούς ρεύματος.

Οι τιμές στους λογαριασμούς ρεύματος «καίνε» και για αυτό και ο πρωθυπουργός θα ζητήσει συζήτηση στη Βουλή, αναφορικά με θέματα ενέργειας μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ.

Advertisement

Άλλωστε, και ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας νωρίτερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τόνισε πως δεν μπορούν τα νοικοκυριά να περιμένουν ευρωπαϊκές αποφάσεις ενώ σημείωσε πως έρχονται σύντομα ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό αναφορικά με το ηλεκτρικό ρεύμα.

Πατέλης: Έρχεται «ψαλίδι» στους λογαριασμούς ρεύματος

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης προανήγγειλε τη μείωση των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, αναρτώντας στο Instagram ένα ψαλίδι και γράφοντας: «Έρχεται ψαλίδι σε λογαριασμούς ηλεκτρισμού όλων των νοικοκυριών και επιχειρήσεων».

Σημειώνεται ότι μέσα στις επόμενες 48 ώρες είναι πολύ πιθανόν να ανακοινωθεί το περίγραμμα της εθνικής παρέμβασης για τους λογαριασμούς του ρεύματος, ώστε να ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα η εξειδίκευση των μέτρων.

Η πρόθεση της κυβέρνησης να επαναφέρει τα τιμολόγια στα προ κρίσης επίπεδα δεν αποκλείεται, μάλιστα, να τροποποιήσει και το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής της παρέμβασης, με στόχο αν είναι τεχνικά εφικτό, να καλυφθεί και ο Μάιος.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: