Έλενα Αθανασοπούλου: Η πρώτη αντίδραση της ηθοποιού μετά την ανάρτηση του σκηνοθέτη που κατηγορεί για βιασμό

Έλενα Αθανασοπούλου: Η πρώτη αντίδραση της ηθοποιού μετά την ανάρτηση του σκηνοθέτη που κατηγορεί για βιασμό
Advertisement

Σάλος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο για ακόμη μία φορά μετά την καταγγελία της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου για γνωστό σκηνοθέτη.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα «φιλοξενήθηκε» η πρώτη αντίδραση της Έλενας Αθανασοπούλου, μετά την ανάρτηση του σκηνοθέτη του «Σασμού», Κώστα Κωστόπουλου.

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή η ηθοποιός είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και όπως είπε η Κατερίνα Καινούργιου δεν θέλουν να δώσουν μεγαλύτερη έκταση προκειμένου να προστατευθεί.

«Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα και αυτό που μας είπε είναι ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αναμένει να βρεθεί σήμερα κιόλας με τον δικηγόρο της», είπε η Έλενα Πολυκάρπου.

Μετά τις κατηγορίες για βιασμό εναντίον του, ο γνωστός σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος, προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά της ηθοποιού η οποία κατήγγειλε το γεγονός.

Advertisement

Ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής επιτυχίας «Σασμός», χαρακτηρίζει, μεταξύ άλλων τις, κατηγορίες που αντιμετωπίζει απολύτως ψευδείς και χυδαίες ενώ τονίζει ότι υπάρχει απόπειρα συκοφάντησης εναντίον του.

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την τηλεοπτική σειρά την οποία σκηνοθετεί, γιατί όπως αναφέρει, δεν θέλει με κανένα τρόπο η προσωπική του περιπέτεια να φέρει σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες του, την παραγωγή και το κανάλι.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κωστόπουλος υποστηρίζει ότι γυναίκα με την οποία είχε περιστασιακή γνωριμία πριν από 12 -13 χρόνια απειλεί μέσω μηνυμάτων και υπαινιγμών χωρίς να τον κατονομάζει, ενώ τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έχει προχωρήσει σε υποβολή μήνυσης.

«Λόγοι ευθύτητας και αξιοπρέπειας μου επιβάλλουν να τοποθετηθώ δημόσια: Η «καταγγελία» αυτή, αν και εφόσον όντως αφορά εμένα, είναι απολύτως ψευδής και αποτελεί μία χυδαία απόπειρα συκοφάντησης μου», υπογραμμίζει ο σκηνοθέτης.

Advertisement

Προσθέτει ότι δεν θα αφήσει τη συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική του ζωή και πως δεν έχει μάθει να ζει «ανάμεσα σε σκιές και φαντάσματα».

«Δεν σκοπεύω προφανώς να αντιπαρατεθώ δημόσια με την εν λόγω γυναίκα ούτε να απαντήσω στα ψεύδη της ή να συνδιαλλαγώ μαζί της. Οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, είναι αυτοί στους οποίους καταφεύγω όπως θα έκανε κάθε πολίτης που θα ήθελε να προστατεύσει το όνομα του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται, ότι η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου κατήγγειλε ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από γνωστό σκηνοθέτη που υπογράφει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, κατά τα πρώτα της βήματα στον χώρο το 2010. «Εγώ πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε, ήμουν 21», είπε η ηθοποιός.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: