Σταματάει πρόωρα ο Σασμός; Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA μετά την παραίτηση του σκηνοθέτη

Advertisement

Συναγερμός έχει σημάνει στον ALPHA μετά την αποκάλυψη πως ο σκηνοθέτης που καταγγέλλει ηθοποιός για βιασμό είναι ο σκηνοθέτης του Σασμού.

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος μετά από την καταγγελία για βιασμό αποφάσισε να παραιτηθεί από την σκηνοθεσία της σειράς μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια.

Advertisement

Ο σκηνοθέτης της σειράς του Alpha, που είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, διέψευσε τα όσα του προσάπτει η ηθοποιός, η οποία δεν τον έχει κατονομάσει, αλλά τον «φωτογραφίζει» στις αναρτήσεις της, γράφοντας -μεταξύ άλλων- τα εξής:

Κώστας Κωστόπουλος: Η απάντησή του στην καταγγελία για βιασμό

«Εδώ και καιρό, μια γυναίκα με την οποίαν είχαμε μία περιστασιακή γνωριμία πριν από δώδεκα, δεκατρία χρόνια, με απειλεί, μέσω μηνυμάτων και υπαινιγμών στα social media, ότι θα με καταγγείλει για βιασμό.

Βλέποντας τις σχετικές της αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα διαπίστωσα ότι εμπλούτιζε συνεχώς την «καταγγελία» της, με προσωπικά κωμικά και δήθεν χιουμοριστικά βιντεάκια, «φωτογραφίζοντας» συνεχώς εμένα. Έδωσα τόπο στην οργή, αρνούμενος να πιστέψω ότι τέτοιου είδους ψεύδη θα μπορούσαν να αποκτήσουν επίσημη υπόσταση.

Advertisement

Τις τελευταίες ημέρες όμως, δημοσιεύματα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η γυναίκα αυτή έχει προχωρήσει σε υποβολή μήνυσης για έναν βιασμό προ δωδεκαετίας από «γνωστό σκηνοθέτη», χωρίς και πάλι να κατονομάζομαι.

Λόγοι ευθύτητας και αξιοπρέπειας μού επιβάλλουν να τοποθετηθώ δημόσια: Η «καταγγελία» αυτή, αν και εφόσον όντως αφορά εμένα, είναι απολύτως ψευδής και αποτελεί μία χυδαία απόπειρα συκοφάντησης μου.

Οι αρχές και το ήθος μου είναι γνωστές σε όλους οσους συνεργάσθηκα όλες αυτές τις δεκαετίες. Βέβαια για την υπεράσπιση του ονόματος και της προσωπικότητάς μου δεν αρκούν μόνο οι μαρτυρίες των φίλων».

Advertisement

«Δεν πρόκειται να αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή. Δεν έχω μάθει άλλωστε να ζώ ανάμεσα σε σκιές και φαντάσματα. Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω την προστασία της Δικαιοσύνης στην οποία άμεσα προσφεύγω.

Δεν σκοπεύω προφανώς να αντιπαρατεθώ δημόσια με την εν λόγω γυναίκα ούτε να απαντήσω στα ψεύδη της ή να συνδιαλλαγώ μαζί της. Οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, είναι αυτοί στους οποίους καταφεύγω όπως θα έκανε κάθε πολίτης που θα ήθελε να προστατεύσει το όνομα του».

«Στο διάστημα που ακολουθεί και μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη νιώθω την υποχρέωση να παραιτηθώ από τη σειρά την οποία σκηνοθετώ. Δεν θέλω με κανένα τρόπο αυτή η προσωπική μου περιπέτεια να φέρει σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες μου, την παραγωγή και το κανάλι».

Advertisement

Πολλά ακούγονται λοιπόν από χθες 4/5 που έγινε γνωστό το όνομα του, με ορισμένους να αναρωτιούνται αν σταματήσει πρόωρα η σειρά, αφού πλέον δεν έχουν σκηνοθέτη και μπορεί να αργήσει να βρεθεί νέος.

Η ανακοίνωση του ALPHA για τον Σασμό

Πριν λίγη ώρα, ο ALPHA μέσα από το λογαριασμό που διαθέτει στο Τwitter θέλησε να απαντήσει στις φήμες αυτές, γράφοντας πως η σειρά συνεχίζει κανονικά.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: