«Πόσο τρίβλακας είσαι;»: Το απαράδεκτο σχόλιο στη Μαρία Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη και η οpγισμένη απάντηση

Advertisement

Σε μία μακροσκελή οργισμένη ανάρτηση προχώρησε η Μαρία Αντωνά μετά από απαράδεκτο σχόλιο που δέχτηκε σε προσωπικό μήνυμα για τον Άρη Σοϊλέδη.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός ξέσπασε μετά από ένα απαράδεκτο μήνυμα που δέχτηκε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram από έναν άγνωστο και ο οποίος αναφέρθηκε στον μελλοντικό της σύζυγο Άρη Σοϊλέδη.

Advertisement

«Κρίμα τέτοια γυναίκα με τον τρίβλακα» έγραφε το μήνυμα που έλαβε η Μαρία Αντωνά και βγήκε εκτός εαυτού.

Η Μαρία Αντωνά θέλοντας λοιπόν να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, έδωσε τη δική της απάντηση μέσω μιας σειράς από story που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram.

Η ίδια ανέφερε: «Απορώ πόσο άντρες νιώθετε ορισμένοι που μπαίνετε στη διαδικασία να μου στέλνετε μηνύματα, να χλευάζετε τον σύντροφό μου λες και τον ξέρετε και από χθες, και να έχετε και άποψη…

Advertisement

Αλήθεια φίλε μου, εσύ έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσο τρίβλακας μπορεί να είσαι; Εσύ κι άλλοι τόσοι, αλήθεια τώρα, πόσο μίσος μπορεί να κουβαλάτε που μπαίνετε στη διαδικασία να μου σχολιάσετε σε DM, να βρίζετε, να βγάζετε όλη σας τη χολή, την προσωπική σας δυστυχία επάνω μου;

Έτσι νιώθετε καλύτερα; Και στην τελική, αν δεν έχετε μάθει τι θα πει σέβομαι τους άλλους, σεβαστείτε λίγο και τον εαυτό σας και διοχετεύστε αλλού την ενέργειά σας. Σε πράγματα όμορφα και καλά, μπας και φτιάξει λίγο το μέσα σας».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: