«Λύγισαν» η Σίσσυ Χρηστίδου και η Χριστίνα Κοντοβά: Η εξομολόγηση και τα δάκρυα στον αέρα της εκπομπής

«Λύγισαν» η Σίσσυ Χρηστίδου και η Χριστίνα Κοντοβά: Η εξομολόγηση και τα δάκρυα στον αέρα της εκπομπής
Advertisement

Η Χριστίνα Κοντοβά βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην Σίσσυ Χρηστίδου, όπου με αφορμή την γιορτή της μητέρας, μίλησε για την απόφασή της να υιοθετήσει τη μικρή Ada από την Ουγκάντα.

Η συζήτηση στον αέρα της εκπομπής έγινε σε έντονο κλίμα, καθώς η Χριστίνα Κοντοβά με τη Σίσσυ Χρηστίδου είναι πολύ καλές φίλες, μάλιστα η παρουσιάστρια είναι εκείνη που θα βαφτίσει το μικρό κοριτσάκι.

Advertisement

Σίσσυ Χρηστίδου: Η συγκίνηση της παρουσιάστριας στον αέρα της εκπομπής

Στο τέλος της συνέντευξης, η Σίσσυ Χρηστίδου φανερά συγκινημένη θέλησε να πει δυο λόγια αποκαλύπτοντας πως όταν η Χριστίνα Κοντοβά ξεκίναγε το ταξίδι της υιοθεσίας, εκείνη έμαθε για την αρρώστια της μητέρας της.

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Για μένα αυτό είναι ένα πολύ προσωπικό ταξίδι. Το ταξίδι που ξεκίνησε η Χριστίνα με την Ada συνέπεσε με την ασθένεια της μητέρας μου.

Ταυτόχρονα όταν είχαμε αυτά τα δυσάρεστα νέα, η Χριστίνα έφευγε. Καθημερινά, όταν συνομιλούσαμε, έπρεπε να διαχειριστούμε τη λύπη και τη χαρά μαζί. Αυτό μας έδεσε περισσότερο και γι’ αυτό αποφασίσαμε να το μοιραστούμε με πολύ ειλικρίνεια μαζί σας».

Advertisement

Η εξομολόγηση της Χριστίνας Κοντοβά

Από την πλευρά της, η Χριστίνα Κοντοβά συνέχισε: «Θέλω να πω κάτι. Ντρεπόμουν να εκτεθώ ακόμα και σε σένα. Θυμάμαι μια στιγμή που ήμουν στην Ουγκάντα, μιλούσαμε στο τηλέφωνο, περνούσες κι εσύ τα δικά σου και μιλούσαμε για κάτι πολύ σοβαρό.

Η Ada θέλει την προσοχή μου, τραβάει το παντελόνι μου και της λέω ότι μιλάω για κάτι πολύ σοβαρό. Τότε έπεσε κάτω και άρχισε να κλαίει. Κλείσαμε το τηλέφωνο και μέχρι το βράδυ ένιωθα ντροπή που ήσουν μπροστά σε μια τέτοια στιγμή και σε πήρα να σου πω συγγνώμη.

Μου απενοχοποίησες ότι μπορώ να έχω μια δύσκολη στιγμή με το παιδί μου και να είσαι μπροστά. Δυστυχώς, θέλουμε όλες να έχουμε μια τέλεια εικόνα αλλά δεν υπάρχει τέλεια μαμά».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: