Ελον Μασκ: Αν πεθάνω υπό μυστηριώδεις συνθήκες, αυτός ο Youtuber θα πάρει το Twitter

Ελον Μασκ: Αν πεθάνω υπό μυστηριώδεις συνθήκες, αυτός ο Youtuber θα πάρει το Twitter
Advertisement

Μετά την αινιγματική ανάρτηση του Έλον Μασκ περί θανάτου, αρκετοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν ποια είναι η πρόθεση του δισεκατομμυριούχου, αλλά και σε… ποιον θα κατανεμηθεί η περιουσία του και ιδίως το νέο απόκτημά του, που δεν είναι άλλο από το Twitter.

Ο 24χρονος Youtuber, Jimmy Donaldson, γνωστός και ως MrBeast, με πάνω από 95 εκατομμύρια συνδρομητές στο Youtube, ρώτησε ευθέως τον Ελον Μασκ: «Μπορώ να πάρω το Twitter;».

Advertisement

Και ο Ελον Μασκ ήταν λακωνικός: «Οκ». Αυτό έγραψε. Κι επειδή… τα γραπτά μένουν, σε περίπτωση που το tweet του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο βγει προφητικό, ο MrBeast θα γίνει ο νέος… ιδιοκτήτης του Twitter. Πάντως, ο 24χρονος συνέχισε και έγραψε: «Πέρα από την πλάκα, να είσαι ασφαλής. Σ’ αγαπώ».

Ο Μασκ το 2019 συμφώνησε να δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια σε μια φιλανθρωπική δράση με επικεφαλής τον Donaldson και τήρησε την υπόσχεσή του.

Ο Donaldson είχε ξεκινήσει την καμπάνια #TeamTrees σε συνδυασμό με το Arbor Day Foundation, ζητώντας δωρεές για να φυτευτούν 20 εκατομμύρια δέντρα σε όλο τον κόσμο για να γιορτάσει τους 20 εκατ. συνδρομητές του.

Advertisement

Ο Ντόναλντσον, ο οποίος έχει αποκτήσει τεράστιο αριθμό οπαδών με τα τρελά βίντεό του με ακροβατικά, έχει αποκτήσει επίσης φήμη για φιλανθρωπικές προσφορές.

Ξεκίνησε το κανάλι του Beast Philanthropy το 2020 και δωρίζει το 100% των διαφημιστικών εσόδων του, τις συμφωνίες επωνυμίας και τις πωλήσεις εμπορευμάτων σε φιλανθρωπικές οργανώσεις για την προώθηση τροφίμων. Ο Ντόναλντσον φέρεται να κερδίζει περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια το μήνα από τα βίντεό του στο YouTube.

Οι απειλές που δέχεται ο Ελον Μασκ

«Αν πεθάνω κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, χάρηκα που σας γνώρισα» γράφει χαρακτηριστικά ο Ελον Μασκ και, όπως είναι λογικό, ακολούθησε ο κακός χαμός!

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του από επιφανείς Ρώσους, λόγω της προσπάθειάς του να προσφέρει ίντερνετ στην Ουκρανία, «δείχνοντας» μάλιστα τον διευθυντή της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας Roscosmos, Ντμίτρι Ρογκόζιν, ως έναν από εκείνους που τον απειλούν.

Advertisement

Ο επικεφαλής της διαστημικής υπηρεσίας του Κρεμλίνου, σύμφωνα με τον Ελον Μασκ, έστειλε ένα σημείωμα στα ρωσικά ΜΜΕ όπου είπε ότι ο Μασκ είναι υπόλογος, καθώς αποφάσισε να εξοπλίσει φασίστες.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η παράδοση του εξοπλισμού Starink έγινε από το Πεντάγωνο…», ανέφερε το μήνυμα. «Και γι’ αυτό, Ελον, θα λογοδοτήσεις σαν ενήλικας – όσο κι αν το παίζεις ανόητος».

«Από τη μαρτυρία του αιχμαλώτου αρχηγού του επιτελείου της 36ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, συνταγματάρχη Ντμίτρι Κορμιάνκοφ, προκύπτει ότι ο επίγειος συνδρομητικός εξοπλισμός της δορυφορικής εταιρείας Starlink του Ελον Μασκ παραδόθηκε στους μαχητές των ναζί, το τάγμα Aζόφ και τους Πεζοναύτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στη Μαριούπολη με στρατιωτικά ελικόπτερα», ανέφερε το σημείωμα που κοινοποίησε ο Mασκ.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: