Έλενα Παπαρίζου: Στα δικαστήρια και σε κακή κατάσταση – Οι πρώτες εικόνες

Advertisement

Στις δικαστικές αίθουσες συναντήθηκαν ξανά η Έλενα Παπαρίζου και ο πρώην σύντροφος και συνεργάτης της Τόνυ Μαυρίδης.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης, μαζί με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη, στο κτίριο 12 της Ευελπίδων προκειμένου να αντιμετωπίσει για ακόμα μία φορά τον πρώην σύντροφό της, Τόνυ Μαυρίδη.

Advertisement

Η Έλενα Παπαρίζου, έχει μηνύσει τον πρώην σύντροφό της για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της, με τους δυο τους να βρίσκονται σε έντονη δικαστική διαμάχη και για οικονομικούς λόγους, καθώς μετά τον χωρισμό τους δεν κατάφεραν ποτέ να συμφωνήσουν σχετικά με το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας, η οποία ήταν αρκετά μεγάλη.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα, Αναστασία Ζάρκα: «Η Έλενα Παπαρίζου είναι συναισθηματικά πολύ φορτισμένη και μου είπε ότι «Είναι κάτι πολύ προσωπικό, θέλω να περάσει όλο αυτό γιατί ταλαιπωρούμε πάρα πολλά χρόνια με αυτή την υπόθεση». Ο δικηγόρος της μας είπε ότι όλα είναι για οικονομικούς λόγους».

Σημειώνεται, πάντως, πως ο Τόνυ Μαυρίδης δεν έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο, ενώ αρνήθηκε να κάνει και δηλώσεις στους δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί του τηλεφωνικά.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: