Καταπέλτης ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Αμάντα: «Δεν μου άρεσε, φωνητικά είχε προβλήματα, ήταν φτηνιάρικο»

Advertisement

Την χθεσινή εμφάνιση στον α΄ ημιτελικό της Eurovision της Αμάντας Γεωργιάδη, σχολίασε το πρωί της Τετάρτης ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο συνεργάτης εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και γνωστός παρουσιαστής σχολίασε αρνητικά την χθεσινή εμφάνιση της νεαρής τραγουδίστριας, κάνοντας λόγο για τρακ από πλευρά της, ενώ σχολίασε αρνητικά και ένα συγκεκριμένο πλάνο με τις καρέκλες, λέγοντας πως είναι «φτηνιάρικο».

Advertisement

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πώς σχολίασε την εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη

Χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε: «Η Αμάντα είναι εξαιρετική αλλά δεν μου άρεσε χθες. Δισκογραφικά, όταν μπαίνεις να τραγουδήσεις, κάνεις διάφορες λήψεις του κομματιού…. Η συγκεκριμένη αν ήταν μέσα σε στούντιο κλασικό θα έλεγε ο παραγωγός “καλό αλλά πάμε άλλη μία”.

Μέτρησα πάνω από 5 στοναρίσματα, τα οποία δεν επηρεάζουν, αλλά σε σχέση με τις πρόβες, είχε το μεγαλύτερο τρακ. Φωνητικά είχε προβληματάκια.

Η σκηνοθετική αντίληψη του χορογράφου, που στα χαρτιά είναι καταπληκτικά, εκτελεστικά ήταν χάλια. Δεν είναι ευθύνη του Φωκά Ευαγγελινού. Το πλάνο από πάνω με τις καρέκλες είναι φθηνιάρικο».

«Το ρούχο της Σήλιας εξαιρετικό αλλά της κάνει μία ντάμα που είναι κόντρα στην ηλικία της, χάνει της νεανικότητας της, του θεσμού φρεσκάδα» πρόσθεσε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: