Αυτά τα ζώδια είναι τα πλέον ενοχικά – Συχνά μετανιώνουν και τα βάζουν με τον εαυτό τους

Αυτά τα ζώδια είναι τα πλέον ενοχικά – Συχνά μετανιώνουν και τα βάζουν με τον εαυτό τους
Advertisement

Τα ζώδια που θα σου αναλύσουμε παρακάτω συχνά βασανίζονται από ενοχές και μάλιστα είναι αυτές είναι που καθορίζουν και την ζωή τους.

Μετανιώνουν για πράξεις ή επιλογές τους, θεωρούν ότι έπρεπε να προσέξουν περισσότερο ή να υπολογίσουν αλλιώς τα πράγματα και να μην κάνουν αυτό ή εκείνο το λάθος. Γι’ αυτό τα βάζουν με τον εαυτό τους και τον θεωρούν αποκλειστικά υπεύθυνο.

Advertisement

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι δικές σου ενοχές πολλές φορές «χτυπάνε κόκκινο». Λατρεύεις την οργάνωση στην ζωή σου, θέλεις όλα να λειτουργούν σωστά και φυσικά κάνεις τα απαραίτητα σχέδια για το μέλλον.

Όλα στο μυαλό σου είναι δεδομένο ότι θα πάνε βάση σχεδίου. Αν όμως αυτό δεν συμβεί, τότε νομίζεις ότι εσύ φταις γιατί κάπου έκανες λάθος και δεν υπολόγισες σωστά.

Το παίρνεις όλο πάνω σου και κανείς δεν σου αλλάζει γνώμη…

Advertisement

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσένα που θεωρείς τον εαυτό σου τέλειο και άψογο σε όλα, είναι λίγο έκπληξη να βλέπεις το ζώδιό σου στην σχετική λίστα. Και όμως… Έχεις ενοχές. Και πολλές μάλιστα.

Και τις έχεις κυρίως όταν μπλέξεις σε μια κατάσταση περίεργη, διότι αυτόματα θεωρείς ότι εσύ είσαι αυτός που προκάλεσε όλον αυτό τον χαμό. Νιώθεις ενοχές και μετά περιμένεις να ακούσεις τις κατηγορίες.

Όμως, φροντίζεις να έχεις τις απαραίτητες άμυνες για να μπορέσεις να τις αντικρούσεις και να υπερασπιστείς τον εαυτό σου.

Advertisement

ΖΥΓΟΣ

Νιώθεις τρομερές ενοχές, αλλά… όχι πάντα. Επιλέγεις το πότε και το γιατί.

Μπορεί να κάνεις κάτι πολύ άσχημο και να μην νιώσεις το παραμικρό, όμως μπορεί να κάνεις κάτι που να είναι πταίσμα και να πέσεις να… πεθάνεις και να ζητάς γονατιστός συγγνώμη.

Άμα σε πιάσει το αίσθημα της δικαιοσύνης και αισθανθείς ότι άθελά σου αδίκησες κάποιον, τότε θα κάνεις πολύ καιρό για να το ξεπεράσεις.

Advertisement

ΙΧΘΥΕΣ

Τρέφεσαι από τις ενοχές. Παραδέξου το! Για κάθετι που γίνεται στην ζωή σου, νομίζεις ότι φταις και ότι εσύ έχεις κάνει κάτι κακό.

Ακόμα και να δεν έχεις κάνει το παραμικρό, θα βρεις μια αφορμή για να στηρίξεις τις ενοχές σου και να συνεχίσεις να αυτό-τιμωρείσαι.

Αυτός είναι ένας πόλεμος που έχεις με τον εαυτό σου. Θα ηρεμήσεις, μόνο αν κάνεις ανακοχή με σένα τον ίδιο.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: