Γεωργία Μπίκα: «Ψευδείς οι ισχυρισμοί της» – Η εισαγγελέας προτείνει την απαλλαγή του 27χρονου για τον βιασμό

Advertisement

Η εισαγγελέας ζητά να απαλλαχθεί από τις κατηγορίες ο 27χρονος κατά του οποίου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για «γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος» για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης.

Συγκεκριμένα την απαλλαγή του 27χρονου γόνου εύπορης οικογένειας πρότεινε η εισαγγελέας προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα ξενοδοχείου, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, στη Θεσσαλονίκη.

Advertisement

Γεωργία Μπίκα: Τι αναφέρεται στην εισαγγελική πρόταση των 60 σελίδων

Όπως αναφέρει το GrTimes.gr, από την κύρια ανάκριση που ολοκληρώθηκε πριν περίπου δύο μήνες, δεν κατέστη άλλος κατηγορούμενος πέραν του 27χρονου καθώς δεν στοιχειοθετήθηκε η αρχική καταγγελία της 24χρονης περί ομαδικού βιασμού.

Μάρτυρες κατέθεσαν ότι την είδαν να επιστρέφει στο πάρτι, μετά την πρώτη αποχώρηση της, από το ξενοδοχείο και στη συνέχεια, να ακολουθεί τον κατηγορούμενο οικειοθελώς.

Η ίδια κατέθεσε ότι επέστρεψε στο ξενοδοχείο επειδή αισθανόταν ζαλισμένη και δεν βρήκε το αυτοκίνητο της.

Advertisement

Πλήρωσε δωμάτιο για να διανυκτερεύσει εκεί αλλά μόλις βγήκε από το ασανσέρ την περίμεναν τρεις άνδρες οι οποίοι συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι και την οδήγησαν σε άλλο δωμάτιο όπου έπεσε θύμα βιασμού.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, δεν προέκυψε η χορήγηση ναρκωτικών ουσιών που επηρέασαν το νευρικό σύστημα της 24χρονης, κάμπτοντας τις αντιστάσεις της, ενώ και η κατανάλωση αλκοόλ ήταν σε χαμηλά επίπεδα. Κατά την εισαγγελική πρόταση που αριθμεί 60 σελίδες, οι ισχυρισμοί της καταγγέλλουσας ήταν «ψευδείς».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: