Έλενα Κρεμλίδου: «Θέλω τα αγόρια μου, όπως έχω το κινητό μου… μαύρο και μάξι έκδοση»

Έλενα Κρεμλίδου: «Θέλω τα αγόρια μου, όπως έχω το κινητό μου… μαύρο και μάξι έκδοση»
Advertisement

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Έλενα Κρεμλίδου.

Η γνωστή influencer βρέθηκε στο εξομολογητήριο με σκοπό να εξομολογηθεί τις πιο πικάντικες αλήθειες της και να διεκδικήσει μία θέση στο «Πάνθεον».

Advertisement

Η Μαριπόσα στην ερώτηση τι θα προτιμούσε ανάμεσα σε 1.000.000 followers και πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά, απάντησε πως θα επέλεγε δίχως σκέψη το πρώτο, εκτός εάν επρόκειτο για ξένη παραγωγή.

Όσον αφορά το πιο δυνατό σημείο πάνω της, αυτό, όπως ακούει συχνά, είναι τα οπίσθιά της.

Σχετικά με το μέλλον και την προσωπική της ζωή, η Έλενα Κρεμλίδου πιστεύει πως θα κάνει πάνω από έναν γάμο και ίσως και ένα παιδί. «Maximum ένα παιδί» είπε χαρακτηριστικά.

Advertisement

«Θα ήθελα κυρίως καριέρα και ίσως κάνα γκομενάκι. Θα γούσταρα να είμαι μεταξύ Αμερικής και Ελλάδας» είπε η Μαριπόσα και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει και πάλι στο μέλλον αισθησιακή φωτογράφιση.

Αν ταξίδευε στον χρόνο, θα πήγαινε στο μέλλον για να μπορέσει αν γίνεται να δει πώς θα είναι η ίδια σε είκοσι χρόνια από τώρα.

Παράλληλα στην ερώτηση αν το μέγεθος μετράει, η Έλενα Κρεμλίδου ανέφερε: «Θέλω να στην εξηγήσω την απάντηση. Θέλω τα αγόρια μου, όπως το κινητό μου… Μαύρο και μάξι έκδοση».

Advertisement

Επίσης, αποκάλυψε ότι δεν υπήρχε αμοιβή στο Playboy όταν έκανε την φωτογράφιση, αλλά μια δωροεπιταγή που δεν μπήκε καν στον κόπο να εξαργυρώσει, γιατί το θεώρησε λίγο αστείο.

Τέλος, όπως είπε στο σeξ έχει κάνει role playing υποδυόμενη την προπονήτρια του μπάσκετ και ο παρτενέρ της υποδύθηκε τον εαυτό του, εννοώντας ότι ήταν μπασκετμπολίστας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: