Γεωργία Μπίκα: Η εισαγγελέας προτείνει να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα -«Ψευδής η καταγγελία για βιασμό»

Advertisement

Την απαλλαγή του 27χρονου από τις κατηγορίες στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα πρότεινε η εισαγγελέας.

Η εισαγγελέας έκρινε ότι η καταγγελία ήταν ψευδής, και για αυτό πρότεινε η υπόθεση να μπει στο αρχείο.

Advertisement

Οπως αποκάλυψε σήμερα ο ΑΝΤ1 η εισαγγελέας πρότεινε ακόμη να επιβληθεί στην Γεωργία Μπίκα να καταβάλλει τα δικαστικά έξοδα για την προσφυγή σε βάρος του 27χρονου τον οποίο κατήγγειλε για το βιασμό της, διότι όπως χαρακτηριστικά αναφέρει απασχόλησε τις αρχές ψευδώς και με δόλο.

Το λόγο τώρα έχει το δικαστικό συμβούλιο που θα αποφασίσει αν θα υιοθετήσει την πρόταση της εισαγγελέως.

Από την κύρια ανάκριση, που ολοκληρώθηκε πριν περίπου δύο μήνες, δεν κατέστη άλλος κατηγορούμενος πέραν του 27χρονου καθώς δεν στοιχειοθετήθηκε η αρχική καταγγελία της κοπέλας περί ομαδικού βιασμού.

Η υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα

Εις βάρος του 27χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για «γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος», μετά την καταγγελία της για βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Advertisement

Η ίδια κατέθεσε ότι επέστρεψε στο ξενοδοχείο επειδή αισθανόταν ζαλισμένη και δεν βρήκε το αυτοκίνητό της.

Πλήρωσε δωμάτιο για να διανυκτερεύσει εκεί, αλλά μόλις βγήκε από το ασανσέρ την περίμεναν τρεις άνδρες, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, και την οδήγησαν σε άλλο δωμάτιο, όπου έπεσε θύμα βιασμού.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, δεν προέκυψε η χορήγηση ναρκωτικών ουσιών που επηρέασαν το νευρικό σύστημα της 24χρονης, κάμπτοντας τις αντιστάσεις της, ενώ και η κατανάλωση αλκοόλ ήταν σε χαμηλά επίπεδα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: