Μάγδα Τσαγγάνη για Φιλιππίδη, Λιγνάδη: «Λυπάμαι που τους βλέπω με χειροπέδες – Θα τρίζουν τα κόκαλα του Βέγγου»

Advertisement

Η Μάγδα Τσαγγάνη μίλησε σήμερα Σάββατο (14/5) στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά και τους προφυλακισμένους συναδέλφους της, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα, η Μάγδα Τσαγγάνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «λυπάμαι για τους ηθοποιούς τους οποίους λατρεύω και τους βλέπω με χειροπέδες.

Advertisement

Αυτό που βλέπω τώρα, δηλαδή μου έρχεται να τρελαθώ, το βλέπω; Είναι αλήθεια; Λέω πως δεν μπορεί να είναι αλήθεια! Δηλαδή θα τρίζουν τα κόκαλα του Βέγγου, του Σταυρίδη… Το πιο ωραίο επάγγελμα του κόσμου, αλλά και το πιο φρικτό, είναι το δικό μας».

«Αν ξαναγεννιόμουν θα γινόμουν οτιδήποτε άλλο εκτός από ηθοποιός. Τόσο άγχος, αγωνία και δυσκολίες που συνάντησα στη δουλειά μου… Οχι πια άλλο! Και τον καρκίνο είμαι σίγουρη ότι τον έβγαλα από άγχος».

«Ακόμα και σήμερα χτυπάει το τηλέφωνο μου, με θέλουν για δουλειές αλλά δεν μπορώ. Δεν θέλω ούτε στο θέατρο ούτε και στην τηλεόραση. Βαριέμαι, σαν να μην ήμουν ποτέ ηθοποιός. Φοβάμαι μήπως από το άγχος πάθω ξανά κάτι και δεν θέλω» συμπλήρωσε η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: