Αυτά τα ζώδια θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος – Δεν τους αρέσει να μοιάζουν με κανένα άλλο

Advertisement

Είναι κάποια ζώδια που θεωρούν βαρετό και ανούσιο το να είσαι… ένα με το πλήθος και να μοιάζεις με κάποιον/α, γι’ αυτό προσπαθούν να διαφέρουν σε συμπεριφορά, επιλογές, ακόμα και ντύσιμο ή στιλ, να ακολοθούν το δικό τους δρόμο και να μη δίνουν σημασία στο τι κάνει ή λέει ο ένας και ο άλλος…

Βέβαια, ορισμένες φορές παραγίνονται εκκεντρικά ή ιδιόρυθμα και προκαλούν για να προκαλούν. Σίγουρα σου έρχονται κάποια στο μυαλό. Για πάμε όμως να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος το αποδεικνύει με κάθε τρόπο ότι είναι ένα άτομο που του αρέσει να καταρρίπτει κοινωνικά στερεότυπα και να ζει μια ζωή διαφορετική από εκείνη των άλλων.

Είναι κάτι που τον ιντριγκάρει. Δεν θέλει να είναι ένα ακόμα «πρόβατο στο κοπάδι».

Θέλει να κάνει ό,τι εκείνος τον ευχαριστεί, δεν έχει ταμπού και προκαταλήψεις και δεν τον νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Τραβά τον δικό του δρόμο και δεν επηρεάζεται από την γνώμη κανενός.

Advertisement

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένα άτομο που βαριέται την καθημερινότητα και την ρουτίνα. Πάντα κάνει πράγματα ξεχωριστά και διαφοροποιείται από τον κοινωνικό του περίγυρο.

Δεν τον νοιάζουν ούτε τα αδιάκριτα βλέμματα, ούτε η γνώμη του κόσμου. Για την ακρίβεια, την έχει γραμμένη εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Ο Τοξότης θα κάνει πάντα τα δικά του και αυτό που θέλει. Θα ξεφύγει με κάθε τρόπο από τη μάζα και δεν επηρεάζεται από κανέναν. Ακούει μόνο την καρδιά του.

Advertisement

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος έχει γεννηθεί για να είναι… διαφορετικός. Θέλει να είναι πρωτοπόρος, να ανακαλύπτει καινούργια πράγματα.

Είναι ανοιχτόμυαλος, δεν τον νοιάζουν τα κοινωνικά στερεότυπα, τα οποία καταρρίπτει με την πρώτη ευκαιρία. Ο Υδροχόος δεν θα είναι ποτέ ένα με τη μάζα. Το να είναι όμοιος με τους άλλους ή κλισέ είναι κάτι που τον «πνίγει» και τον κάνει να δυσανασχετεί.

Πάντα τραβά τον δικό του δρόμο και συνήθως οι άλλοι είναι εκείνοι που τον ακολουθούν. Διαφοροποιείται και δεν επηρεάζεται από κανέναν.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: