«Είστε κτήνη! Σε τι σπίτια μεγαλώσατε;»: Πυρ και μανία η Κατερίνα Καινούργιου, on air στην εκπομπή της

«Είστε κτήνη! Σε τι σπίτια μεγαλώσατε;»: Πυρ και μανία η Κατερίνα Καινούργιου, on air στην εκπομπή της
Advertisement

Εξαφανισμένος εδώ και 13 ημέρες παραμένει ο 40χρονος Θύμιος Μπουγάς από τον Πύργο Ηλείας, ο οποίος δεχόταν ακραίο bullying και εκφοβισμό από ομάδα νεαρών.

Οι Αρχές ταυτοποίησαν συνολικά 11 άτομα που συμμετείχαν στον απάνθρωπο εκφοβισμό του Θύμιου, το πρόσωπο του οποίου έχει παραμορφωθεί μετά από τροχαίο που είχε το 2008.

Advertisement

Σημειώνεται, πως ο Θύμιος Μπουγάς, που κυκλοφορεί με χειρουργική μάσκα για να κρύψει τα σημάδια στο πρόσωπο του από το τρομακτικό τροχαίο ατύχημα που είχε στο παρελθόν, αγνοείται από τις 4 Μαΐου.

Από τότε που συνέβη το τροχαίο, ο Θύμιος κρύβει το πρόσωπό του, για να μην φοβούνται, όπως υποστήριζε, τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι όταν τον κοιτούν.

Ζητούσε βοήθεια και εισέπραξε αδιαφορία

Ο ίδιος μάλιστα, είχε καταφύγει αρκετές φορές στο αστυνομικό τμήμα για να ζητήσει βοήθεια, όμως κανένας από ότι φαίνεται δεν ασχολήθηκε με το σοβαρό πρόβλημά του.

Ο 40χρονος Θύμιος μετά το τροχαίο που είχε δεν μπορεί να εργαστεί, ζει με αναπηρικό επίδομα και περιμένει κάποιον γιατρό να ενδιαφερθεί και να τον δει.

Advertisement

«Ας με πάρει κάποιος γιατρός τηλέφωνο, να κανονίσουμε να με δει, να μου πει αν μπορώ να κάνω κάτι» είχε πει ο Θύμιος σε συνέντευξή του σε τοπικό κανάλι.

Κατερίνα Καινούργιου: «Τι κτήνη είναι αυτά! Σε τι σπίτια μεγάλωσαν;»

Το πρωί της Τρίτης (17/5) η Κατερίνα Καινούργιου φιλοξένησε στην εκπομπή της, τον δήμαρχο Πύργου, Τάκη Αντωνόπουλο, ο οποίος μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης του 40χρονου Θύμιου από τον Πύργο.

Μετά την προβολή του βίντεο από την επίθεση ομάδας ατόμων με φωτοβολίδες προς το σπίτι του Θύμιου, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε λέγοντας: «Τι κτήνη είναι αυτά! Σε τι σπίτια μεγάλωσαν;».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: