“Δεν τόλμησα να το πω σε κανέναν”: Αναστατωμένη, με τρεμάμενη φωνή η Καραβάτου on air στην εκπομπή της

“Δεν τόλμησα να το πω σε κανέναν”: Αναστατωμένη, με τρεμάμενη φωνή η Καραβάτου on air στην εκπομπή της
Advertisement

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής με αφορμή τα περιστατικά bullying που έχουν λάβει χώρα και έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας.

Η γνωστή παρουσιάστρια το μεσημέρι του Σαββάτου μίλησε για ένα περιστατικό που έζησε πριν από πολλά χρόνια.

Advertisement

Όπως διηγήθηκε, γυρνούσε από το σχολείο και δύο κορίτσια της ηλικίας της την πλησίασαν και άρχισαν να της φέρονται με κάκιστο τρόπο.

Κατερίνα Καραβάτου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής

Με τρεμάμενη φωνή η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε:

«Όταν ήμουν κοντά στην ηλικία των 14, σε μια κεντρική οδό πολύ κοντά στο σπίτι μου, φεύγοντας από το σχολείο ήρθαν πάνω μου δύο κορίτσια τα οποία άρχισαν να με σπρώχνουν, να μου μιλάνε άσχημα, προσπάθησαν να μου βγάλουν τα σκουλαρίκια από τα αυτιά μου, ένα πολύ άγριο περιστατικό, δεν τις ήξερα, περπατούσα και πήγαινα σπίτι μου».

«Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα και σκέφτομαι ότι ήταν ένα περιστατικό 5 λεπτών.

Advertisement

Άρχισα να τρέχω, να φωνάζω έντρομη, δεν το είπα ποτέ στη μητέρα μου και τον πατέρα μου που είχαμε πάρα πολύ στενή σχέση και το κουβαλάω και το σκέφτομαι πάρα πολύ συχνά ακόμα και τώρα σε αυτήν την ηλικία που έχω φτάσει.

Και σκέφτομαι αν ένα παιδί ζει με αυτήν την κατάσταση κάθε μέρα, πώς είναι πώς μπορεί να μεγαλώσει, τι μπορεί να σκέφτεται. Εγώ το έβλεπα στον ύπνο μου, φοβόμουν να περπατήσω μόνη μου» κατέληξε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: