«Xovτpέ να βι@σouv την κόpη σου»: Το απαράδεκτο σχόλιο στον Δημήτρη Σταρόβα και η αποστομωτική του απάντηση [βίντεο]

«Xovτpέ να βι@σouv την κόpη σου»: Το απαράδεκτο σχόλιο στον Δημήτρη Σταρόβα και η αποστομωτική του απάντηση [βίντεο]
Advertisement

Ο Δημήτρης Σταρόβας σε συνέντευξή του στο περιοδικό OK!, μίλησε για το «Super Mammy» του Μάρκου Σεφερλή και τα αρνητικά μηνύματα που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τότε που ξεκίνησε το κίνημα #MeToo.

Η στήριξη του Δημήτρη Σταρόβα στον Μάρκο Σεφερλή

Για το «Super Mammy», ο Δημήτρης Σταρόβας υπογράμμισε «ο Σεφερλής είναι μάνα μου, ενώ τον περνάω 5 χρόνια. Είναι ένα φαινόμενο. Παίζει 15 ώρες γύρισμα και το τελευταίο 20λεπτο παίζει λες και ξεκινήσαμε μόλις.

Advertisement

Είναι ένας άνθρωπος πολύ λαρτζ στις συναλλαγές του, δεν παίρνω το μέρος του, αν δεν το πίστευα, δεν θα το έλεγα. Ούτε εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον Μάρκο αισθητικά, κάποια πράγματα θα τα έκανα διαφορετικά.

Είναι όμως άλλο πράγμα αυτό και άλλο να κατηγορείται και να αδικείται. Δεν το κάνουν σε άλλες περιπτώσεις. Για μένα είναι πιο επικίνδυνος αυτός ο τύπος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Ή για το Βachelor ας πούμε».

Σοκαρισμένος ο Δημήτρης Σταρόβας από τα αρνητικά μηνύματα που δέχεται στα social media

Σχετικά με τα άσχημα μηνύματα που έχει δεχτεί από χρήστες των social media, με την έναρξη του #Metoo, ο Δημήτρης Σταρόβας αναφέρθηκε στο πιο άσχημο, σημειώνοντας «απάντησα στα social media μόνο όταν έγραψαν “Χοντρέ να βιάσουν την κόρη σου”. Δεν λέγονται αυτά πράγματα».

Advertisement

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: