Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω να παντρευτώ έναν άντρα σαν τον Νίκο Κοκλώνη»

Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω να παντρευτώ έναν άντρα σαν τον Νίκο Κοκλώνη»
Advertisement

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Κοκλώνης συνδέονται με μία δυνατή φιλία, η οποία αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια και ο ένας θα έκανε τα πάντα για τον άλλον.

Οι δύο τους, μάλιστα, παρακολούθησαν μαζί τη συνέντευξη που είχε δώσει ο παραγωγός και παρουσιαστής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή “The 2night Show”, τον περασμένο Ιανουάριο.

Advertisement

Η παρουσιάστρια λοιπόν αποκάλυψε πως ο Νίκος Κοκλώνης βούρκωσε όσο έβλεπαν τη συνέντευξή του και συγκεκριμένα, όταν μεταδόθηκε το απόσπασμα στο οποίο μιλούσε για το το θέμα υγείας που αντιμετώπισε, που γνώριζε μόνο ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Το παράπονο της Κατερίνας Καινούργιου για τον Νίκο Κοκλώνη

Επίσης, η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε το παράπονο που έχει από τον Νίκο Κοκλώνη, όταν απάντησε “ναι μόνο τη Βίκυ Σταυροπούλου” στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, για το αν κάποιος από τους φίλους του θα πούλαγε το αυτοκίνητό του για να τον βοηθήσει οικονομικά.

Η Κατερίνα Καινούργιου θα έκανε τα πάντα για τον Νίκο Κοκλώνη

Απευθυνόμενη στον φίλο της, η παρουσιάστρια είπε “τι λες ρε; Δεν θα πούλαγα εγώ το αυτοκίνητό μου; Δεν θα έκανα τα πάντα;”. Κι εγώ θα το έκανα.

Advertisement

Όταν ένας άνθρωπος σε έχει στηρίξει όχι μόνο επαγγελματικά και είναι φίλος σου και σε άλλα θέματα, εκεί αλλάζει όλο” και πρόσθεσε ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει την απόλυτη επιτυχία και έχει ζήσει και το να μην έχει ένα ευρώ. Εκεί φαίνονται οι πραγματικοί φίλοι.

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε και έναν χιουμοριστικό διάλογό μεταξύ τους, καταλήγοντας “να δείτε πώς έκανε με τα χιόνια, βγήκε έξω τα έσπρωχνε… Του λέω “ρε Νίκο, θέλω έναν άντρα σαν κι εσένα να παντρευτώ”. Λέω έναν τέτοιο θέλω”.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: