«Η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής μου…»: Χαρές για την Δήμητρα Κατσαφάδου, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα

«Η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής μου…»: Χαρές για την Δήμητρα Κατσαφάδου, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα
Advertisement

Χαρές για την Δήμητρα Κατσαφάδου, καθώς σήμερα είναι τα γενέθλιά της. Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε και ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο βλέπουμε την ίδια μαζί με την μητέρα της.

Χαρές για την Δήμητρα Κατσαφάδου: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλιά της

Η γνωστή επιχειρηματίας έχει τα γενέθλιά της σήμερα και αποφάσισε να μοιραστεί ένα βίντεο για να μας δείξει πώς πέρασε αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Advertisement

Στο συγκινητικό βίντεο βλέπουμε την ίδια να αγκαλιάζει τη μητέρα της, ενώ στη λεζάντα έγραψε και μερικά λόγια αγάπης για εκείνη, καθώς και για το πώς επαναπροσδιόρισαν τη σχέση τους.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής μου…Σήμερα που έχω τα γενέθλιά μου! Ο επαναπροσδιορισμός της σχέσης μου με τη μητέρα μου! Μάθετε να συγχωρείτε όσους σας πλήγωσαν γιατί μια μέρα μπορεί να μην είναι δίπλα σας και να μην προλάβετε να τους πείτε όσα θα θέλατε… Σ´αγαπάω μαμά!

Με έκανες πολύ μικρή και δεν πρόλαβες να χαρείς την ανεμελιά σου! Εξάλλου δεν υπάρχει σχολείο για γονείς… Αν δεν ήσουν τόσο αυστηρή δε θα είχα καταφέρει τίποτα… Ουδέν κακόν αμιγές καλού!».

Advertisement

Να θυμίσουμε ότι η γνωστή επιχειρηματίας έκανε άλλη μια εξομολόγηση μέσω Instagram. Ο γάμος της είναι ένα γεγονός που δεν έχει μοιραστεί δημόσια, αλλά αυτή αποφάσισε να μας δείξει και φωτογραφίες.

Το 2016 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της που παραμένει, όπως λέει, ένας από τους πιο κοντινούς της ανθρώπους. Παρόλο που η σχέση τους έληξε συνεχίζουν να αγαπιούνται.

Στο κείμενο που συνοδεύει τις φωτογραφίες από τον γάμο της γράφει: «Από το τότε μέχρι και το σήμερα… 2016 παντρεύτηκα τον αγαπημένο μου! 2021 παραμένει αγαπημένος μου αλλά όχι ο άντρας μου.

Η ζωή αλλάζει! Εμείς αλλάζουμε! Τα πάντα αλλάζουν! Η μοίρα, οι επιλογές μας, ο Θεός αποφασίζουν και ακολουθούμε εμείς! Πόσο όμορφο να αγαπιούνται άνθρωποι που έχουν μοιραστεί στιγμές μαζί…».

Advertisement

Για την εξέλιξη που είχε ο γάμος της και η σχέση με τον σύντροφό της η Δήμητρα Κατσαφάδου σημειώνει: «Δε μετανιώνω για τίποτα γιατί όλα γίνονται για κάποιο λόγο ή για πολλούς λόγους!

Ειδικά το ότι σε γνώρισα και με έμαθες να παλεύω για τη ζωή… Εσύ ξεπέρασες τη λευχαιμία εγώ τη βαριά κατάθλιψη… Να προσέχεις γιατί αν πάθεις κάτι θα πάθω κι εγώ! Πημάκο θα σ’ αγαπάω για πάντα αλλά με διαφορετικό τρόπο. Η αγάπη δε χάνεται… Η αγάπη όταν είναι αληθινή πάει στον Παράδεισο».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: