Περιπέτεια για την Ελένη Μενεγάκη και την κόρη της: «Έφυγα άρρωστη, ήμουν χάλια, έκανα αέρα, δεν ήμουν καλά»

Advertisement

Για μπάνιο στη θάλασσα πήγε η αγαπημένη παρουσιάστρια, παρέα με την κόρη της. Όμως, όπως αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της έφυγε άρρωστη από την παραλία εξαιτίας του ήλιου.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της στο Mega, πώς πήγε για μπάνιο με την μικρή της κόρη Μαρίνα, μέχρι να γυρίσει στο σπίτι ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος. Ωστόσο, ένιωσε έντονη αδιαθεσία εξαιτίας του ήλιου.

Advertisement

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Πήγα για μπάνιο το πρωί με τη μικρή μου κόρη γιατί είχε πάρα πολύ ζεστό καιρό και ήμουν στην Αθήνα μέχρι να έρθει το έτερόν μου ήμισυ το απόγευμα.

Οπότε είπα να μην τη χάσουμε την ημέρα. Πήγαμε οι δυο μας και κατακαήκαμε, ενώ ήμασταν κάτω από ομπρέλα. Έφυγα άρρωστη από εκεί. Δηλαδή, ανακατευόμουν, ήμουν λες και έπαθα ηλίαση. Ήμουν χάλια, έκανα αέρα, λέω «τι έπαθα».

Στην συνέχεια, η παρουσιάστρια πρόσθεσε απευθυνόμενη στον Κώστα Τσουρό: «Δεν έχεις πάρει χρώμα. Σε σχέση με εμένα που δεν κουνήθηκα, παρά μόνο όταν έμπαινα στη θάλασσα».

Τέλος, η παρουσιάστρια έστειλε το δικό της μήνυμα και θέλησε να μας επιστήσει την προσοχή στην προστασία από τον ήλιο.

Advertisement

«Θέλει προσοχή ο ήλιος. Το λέω σε εκείνους που ποτέ δεν προσέχουν. Εγώ τουλάχιστον με προσέχω. Παρόλα αυτά σας λέω ότι δεν ήμουν καλά».

Την ίδια ημέρα, είδαμε μία ακόμα ασχολία της παρουσιάστριας, αυτή τη φορά στο Instagram της. Η Ελένη Μενεγάκη έχει καθιερώσει την ημέρα της γιορτής της στο να μαζεύει κεράσια από τον κήπο της.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάθε χρόνο στην γιορτή μου μαζεύουμε τα κεράσια από τον κήπο μας! Μεγάλη χαρά και ικανοποίηση».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: