Μάρκος Σεφερλής: Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλόφιλους και τους μάγκες, όλοι στη σάτιρα με αυτούς ασχολούνται

Advertisement

Την απάντηση για τις αρνητικές κριτικές που δέχεται για τη σάτιρά του έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο γνωστός ηθοποιός θα βρεθεί απόψε καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος και απόσπασμα της συνέντευξής του έπαιξε στην εκπομπή Happy Day.

Advertisement

«Αν διαβάσεις την κριτική του Γεωργουσόπουλου είναι διακριτά τα όρια μεταξύ κριτικής και συκοφαντικής δυσφήμισης. Κριτική κάνεις σε κάτι, λες δεν μου αρέσει δεν το βλέπω.

Δεν μπαίνεις και προσπαθεί να επηρεάσεις μία ολόκληρη μερίδα κοινού να ασπαστεί την άποψή σου», είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί καταπιανόμαστε με την κριτική κάποιον ανθρώπων και δεν καταπιανόμαστε με την άποψη και την αποδοχή μου από εκατομμύρια κόσμο. Έχω 500 εκατομμύρια προβολές στο Youtube αυτό σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι με έχουν αποδεχθεί».

«Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλοφίλους, του μάγκες και τους νταλικέρηδες. Όλοι στη σάτιρα με αυτούς ασχολούνται. Το πώς το σκηνοθετώ εγώ είναι άλλη ιστορία», συμπλήρωσε ο Μάρκος Σεφερλής.

Advertisement

Γιατί ο Μάρκος Σεφερλής δέχεται «πόλεμο»

Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή τη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή, «Super Mammy» που προβάλλεται στον ΑΝΤ1, έχει ξεσπάσει έντονη συζήτηση στον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας -ειδικά ως προς το χιούμορ της συγκεκριμένης παραγωγής.

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Γιάννη Κακλέα, ο οποίος είχε αναφέρει πως θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει την ταινία «Βαθύ Λαρύγγι», παρά κάποια παραγωγή που να πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός.

Από την άλλη ο Σωτήρης Τσαφούλιας σε συνέντευξή του στο Mega πήρε πάρει θέση υπέρ του Μάρκου Σεφερλή για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: