Έχει στοιχεία ότι φταίνε οι γιατροί: O Τριανταφυλλόπουλος υπερασπίζεται την Ρούλα και φέρνει ανατpοπή στην υπόθεση

Advertisement

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης η Ρούλα Κουσκουρή από το πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», καθώς δήλωσε πως πασίγνωστος δημοσιογράφος προτίθεται να καταθέσει σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Έχω σημαντικότατα στοιχεία στα χέρια που μπορούν να κάνουν μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της Πάτρας» φαίνεται να δήλωσε ο δημοσιογράφος στην ρεπόρτερ του Star επιβεβαιώνοντας έτσι την πληροφορία της. Πρόκειται για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, όπως αποκάλυψε στη συνέχεια η δημοσιογράφος του Star.

Advertisement

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Τι στοιχεία έχει στα χέρια του ο γνωστός δημοσιογράφος

«Τα στοιχεία που έχει στα χέρια του είναι από πρόσωπο το οποίο είχε εμπλοκή στην νοσηλεία της Τζωρτζίνας σε ένα από τα 4 νοσοκομεία που βρέθηκε η 9χρονη είναι πανεπιστημιακού επιπέδου ο άνθρωπος που έχει δώσει τα στοιχεία αυτά.

Τη μαρτυρία αυτήν διατίθεται να την καταθέσει στην 18η ανακρίτρια» δήλωσε μεταξύ άλλων η Ρούλα Κουσκουρή για τον δημοσιογράφο προσθέτοντας όπως ο ίδιος δήλωσε πως «έχει στοιχεία που θα αποδείξουν τις ευθύνες που έχουν οι γιατροί στην υπόθεση αυτή».

Στη συνέχεια μετά την μετάδοση του σχετικού ρεπορτάζ, την είδηση επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθων Παπαδόπουλος.

«Πράγματι είναι ακριβές, έτσι ακριβώς έχουν γίνει. Έχουμε έρθει στην τηλεφωνική επαφή (…) Είναι στοιχεία που πρόκειται να δημιουργήσουν πολλές αμφιβολίες για το τι συνέβη εκείνη τη μέρα σχετικά με την απώλεια της μικρής Τζωρτζίνας».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: